Отново! Е30-32? ti , Вайълет... да поразкърша снага..!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Отново! Е30-32?,Вайълет... да поразкърша снага..!

Мнение от SKISA » 29 Мар 2011, 7:44

то много сране наистина мирише....
то и мотор 2,5 , дето не върви и като 20ка за 7 пъти повече пари некакси не иде човек да си го сложи.фъргаш преди да ебеш...! ово също е стАндарт.
споделих и аз виждания от краткия си житейски път. темата за охлаждането секи може да я разбира както реши и така да я прилага. то и преохлаждането го разбираш като преимущество ,ма някои смятат ,че стрелката трябва да е на средата - не преди средата ,дори и след като е понапънат и загрят мотора... некакси така е решил гюнтер. та темите са за споделяне на опит, па секи си решава какъв ще приеме и приложи.
лека и спорна ---

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 29 Мар 2011, 21:31

И какво остана за да трьгне звяра?? айде стегай се сьбор иде... :)
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Мар 2011, 22:51

иначе остана утре нова помпа,че тука само китайски и новите дюзи днес вече са в нея.... има време до събора. немам зор-....

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Апр 2011, 21:04

много приятно се усещат повечето нютони. и ограничена на 3500 е весело из софия да се закача човек... :twisted: опитвам се да засека разход, че ми стана интересно ,но до сега не съм успял да уцеля. тая седмица ще се сменят тампони отзад ,ще се дига ограничението и ще видим как прави Фей Фей ...Дънауей...! :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Апр 2011, 23:19

клипче задължително :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Апр 2011, 10:57

Ако сменяш тампони на задни носачи не ги набивай с грес а ползвай алтернативни лубриканти тип ТЕСТ (веро за миене на съдове). Да не ти казвам какво става като набиеш тампони с ГРЕС
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 18 Апр 2011, 17:05

deyan-enchev написа:Ако сменяш тампони на задни носачи не ги набивай с грес а ползвай алтернативни лубриканти тип ТЕСТ (веро за миене на съдове). Да не ти казвам какво става като набиеш тампони с ГРЕС

Е, кажи и ние да знаем, де :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Апр 2011, 17:31

Pitbull_Germany написа:
deyan-enchev написа:Ако сменяш тампони на задни носачи не ги набивай с грес а ползвай алтернативни лубриканти тип ТЕСТ (веро за миене на съдове). Да не ти казвам какво става като набиеш тампони с ГРЕС

Е, кажи и ние да знаем, де :mhihi:

Смяна на ленти при скорост над 80км/ч се превръща в изпитание на нервите, страховете и вероизповеданието.
Изглежда, че греста, смазва повече от достатъчно тампона, и той си се мърда в ухото на носача -> в резултат на което задницата завива с полвин секунда след предницата.
Ефекта е смазващ ако пробваш да направиш 2 смени на лента при скорост над 80км/ч - получава се люлеене в задницата, забавно е, ама нещо не ме кефи чак толкова. :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Апр 2011, 18:03

Това с каква грес?Щото нали там има различни,дет се вика нали от завода не ползват тест или пур!? :mhihi:
Не че моите не са с тест монтирани де,ма вярно не знам кой е най-читавият вариант с профи лубрикант!?

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Апр 2011, 20:23

ми те тампоните не са гумени ,а некви цветни. не нам как се казва сплавта ,дето са направени от нея. нещо като пласмасови седат. и си идват с пликче със смазващо средство ,така че няма как да се обърка.
днес засекох разхода след 400км и се оказа 13 при около половината градско и половината извън, но и на двете места съм натискал ,докато изключи... т.е. до прекъсвач на 3500. скоростите са ми къси така че така или иначе не мога много нагоре да натисна :lol:. мене тоя разход ме устройва . като надуя ще кажа па тогава кво се случва с бензинеца ,но при тия 630ки дюзи и тва каране тоя разход ми се вижда съвсем приличен. за съжаление не можем да пуснем компа да ми показва разхода ,а преди смяната на електрониката си показваше до 100гр точност колко изразходва....
иначе днес дигнах във височина седалката ,че се оказа ,че и такава настройка има и така вози доста по-приятно не знам що! преди на ниско усещах с гъза си сяко лайно на врабче на пътя ,а сега по-бива... :smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 18 Апр 2011, 22:11

Хехе, хубаво е когато свършва добре приказката :yes:
С какво турбо си, че си хакнал 630кк дюзи :shock:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 18 Апр 2011, 22:47

Надявам се ,че ще я видим на пистата :yes:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар

Мнение от SKISA » 19 Апр 2011, 9:00

не ,няма да я видим на пистата... или поне не в състезателно каране.карам си за кеф и не смятам да я чупа.

дюзите ми дойдоха малко големшки ,щото смятах да са до 500 ,но се оказа адски трудно да намеря читави такива . в крайна сметка си взех нови и поне като хвърлих толкова пари реших да се презастраховам за по-нататъшно ъпгрейдване. тия големи дюзи се настройват доста трудно ,особено за празния ход, но в крайна сметка се справихме ,защото времето за цръцкане е адски кратко с тия кубици и трудно се прави.
в момента работят идеално и на празен и на пълен ход. турбото е новичко- гаретт...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Апр 2011, 9:30

Май си набил полиуретанови тампони! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Апр 2011, 11:59

SKISA написа:не ,няма да я видим на пистата... или поне не в състезателно каране.карам си за кеф и не смятам да я чупа.

дюзите ми дойдоха малко големшки ,щото смятах да са до 500 ,но се оказа адски трудно да намеря читави такива . в крайна сметка си взех нови и поне като хвърлих толкова пари реших да се презастраховам за по-нататъшно ъпгрейдване. тия големи дюзи се настройват доста трудно ,особено за празния ход, но в крайна сметка се справихме ,защото времето за цръцкане е адски кратко с тия кубици и трудно се прави.
в момента работят идеално и на празен и на пълен ход. турбото е новичко- гаретт...

Абре що си мислите, че карането на писта е чупене на колата ... то там освен, че ги няма диреците, полицаите, пресичащите бабки и секви други страни неща дето мястото не им не на платното ралика друга няма. Доста по безопасно от към чупене е да покараш там от колко някое извънградско па за градско да не говорим
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ПредишнаСледваща

Назад към E30