проблем колата прекъсва
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем колата прекъсва
Здравейте когато си купих колата беше с изолиран AGR -закарах я на доктор и ми казаха че този клапан не работел трябвало да го сменя......Обаче аз открих че вакуума от който трябва да отваря горепосочения не работи .така пробвах с друг вакуум но....когато запаля колата клапана се отваря и започва да прекъсва когато искам да подам гас иначе на място работи добре ако някой има идея
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: проблем колата прекъсва
И колата е????
mad_presley написа:И колата е????

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
cyprys написа:Здравейте когато си купих колата беше с изолиран AGR -закарах я на доктор и ми казаха че този клапан не работел трябвало да го сменя......Обаче аз открих че вакуума от който трябва да отваря горепосочения не работи .така пробвах с друг вакуум но....когато запаля колата клапана се отваря и започва да прекъсва когато искам да подам гас иначе на място работи добре ако някой има идея
колега как пробва с друг вакуум,вакуума който управлява егр минава през ел.клапан който се управлява от дде-то ,ако си пуснал директно най-вероятно се е променила ''сместа''- по спомени егр не се отваря на празен ход
свали,изчисти го хубаво с обезмаслител,бензин или каквото имаш под ръка
Само че се оказа че не идва ток по този ел. клапан дали е възможно да е от мап сензора а аз съм почистил всичко преди това....
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
cyprys написа:Само че се оказа че не идва ток по този ел. клапан дали е възможно да е от мап сензора а аз съм почистил всичко преди това....
мап сензора може да измериш с мултицет
като погледнеш буксата на мапа с щипката нагоре между първия кабел и маса трябва да има 1,75 волта на контакт,на празен ход -1,78волта,2,7 волта трябва да имаш на макс.обороти, но за кратко ги дръж да не стане беля
.....на 3 кабел трябва да имаш 5 волта към маса на контакт
провери тези неща и кажи
8 мнения
• Страница 1 от 1