Две години от управлението на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Една година от управлението на ГЕРБ

Мнение от alx » 25 Мар 2011, 22:15

бе ти си ми ясен.. да си благодарен че рафнекинг-а не е любима дисциплина на американците и нещат да го работят ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Мар 2011, 22:25

alx написа:бе ти си ми ясен.. да си благодарен че рафнекинг-а не е любима дисциплина на американците и нещат да го работят ;)

:OT: първо тва намигане, некак си не ти отива, вотро съм МС, така че .!. ;)
Последна промяна Сондьора на 26 Мар 2011, 8:24, променена общо 3 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: контраиндикаторите да плащат
Мечтае да кара: ламбо диабло, много черно...

Мнение от steeN » 25 Мар 2011, 22:32

интересна подробност е, че в щатите 38% от хората над 25 години имат бакалавър и 8% от тях имат магистратура. докторите 4%.
вярно, че са 300 милиона, но все пак...
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Мар 2011, 22:39

Сондьора написа:
alx написа:абе батка- аз ти говоря за стратегия ти ми говориш за тактика- иди виж колко е "median household income in the usa" и тогава ще говориме.

ти нали разбираш че на всеки един такъв като тебе с 50к има по 1000 с 25к заплатки? :)

цъ :mhihi:, щото ако в щатити взима 50К, то в Ирак ше е 250К :winky: . такс фреее
п.п. Все пак става дума за БГ не за некаде си ;)

ми.. ти ме цунка в това мнение и аз викам чакай да ти намигна :mrgreen:

баси бисера написах ? :ok:

а професионално да те обиждам през ум не ми е минавало- нищо не разбирам от дрилинг-а така че няма що да ти се бутам
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 25 Мар 2011, 23:16

за пример преди три години взимах 1000лв миналата 5 месеца бях на 400лв . в момента 600лв.
та нещата неса добре хич даже още по зле идва маи.може и неплатена а за инфлацията ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 26 Мар 2011, 4:07

И армеснкия поп да дойде на власт,докато не си оправим манталитета никой не може да ни помогне.Тук всеки гледа в чуждата чиния,псува,злорадства и завижда.Първо трябва да оправим собствените си кусури и тогава да търсим нечията вина :yes: Докато всеки гледа да те прецака,не за да му е добре,а за да може на теб да ти е зле,никога няма да се оправим :no:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 26 Мар 2011, 10:43

vasilmm написа:И армеснкия поп да дойде на власт,докато не си оправим манталитета никой не може да ни помогне.Тук всеки гледа в чуждата чиния,псува,злорадства и завижда.Първо трябва да оправим собствените си кусури и тогава да търсим нечията вина :yes: Докато всеки гледа да те прецака,не за да му е добре,а за да може на теб да ти е зле,никога няма да се оправим :no:

:yes:
36436
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Мар 2011, 18:20

не знам кой в кви паници гледа - аз си гледам в мойта. и тя е по-празна ,отколкото при предното правителство и още по-празна от при по-предното и още по-по-празна от при предходното...! е тва гледам! и като погледна в паничките на мойте приятели и там е същото. така че къв е извода!?!?!?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Мар 2011, 18:25

Аз бях говорила с едни близки и всичките викат, че дори по времето на Виденов не е било така зле, нито пък в началото на 90те :shock:
Та явно при доста хора положението е зле!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Мар 2011, 18:34

Според вас какво може да се направи да стане по-добре ?
Само да кажа .. аз не съм за никой .. ама все едно ББ ни докара кризата, която дефакто е причината за всичкото зле + някои други причини от преходните крадци :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Мар 2011, 18:48

Аз не казвам, че ББ ни е довел до това положение, просто се случи по негово време :mhihi:
Така по мои наблюдения, примерно през 2009 хората бяха наплашени от кризата и си кътаха парите, не харчеха, даже тур. сезон през лятото беше супер слаб, но имаха пари и работодателите пак успяхава да свържат двата края.
2010 - хората извадиха парите, но пък бизнеса закъса доста, безработицата нарастна.
2011 ни едните ни другите имат пари :mhihi: , банка забрави да ти даде кредит освен ако нямаш 10 апартамента в София :mhihi:
Горното го казвам според моите наблюдения от приятелите ми, техните семейства и новините!

Колкото до самото правителство, 2-ра година нищо не видях от тях :dunno: Акции, данъци, апартаменти, коли на НСО, циркаджии по банките...и това е, а да и магистралите!
Ама никой не каза примерно, че ще отворят европрограмите за финансиране на МСБ /ама то сигурно щото ги няма парите :mhihi: /, нито някаква помощ към бизнеса. Че и тия крадат - крадат, и предните краха, и всички са крали, но пък сегашните изядоха най-големите конспирации.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Мар 2011, 19:02

Мислиш ли, че при предишните щеше да е по-добре в сегашната криза?
И аз не съм видял много от тея, ама пак нещо мъчат.
И като цяло ББ повече мисли за бъдещето и това което прави ще го усетим тогава, а не мисли за днес.
Но пък какво днес, като навсякъде няма пари.
Не съм в час, ама ти поне обикаляш .. може да кажеш навън как е ;)
Интересуват ме мерките на другите в това положение.
То е ясно, че те парите си ги имат и им е по-лесно.
Тука е фатката да се спре краденето (или намали) и да има повече и за нас и от там да последва оправянето.
Тогава поне пари ни даваха, но някои ги изкрадоха иначе сега можеше да е друго.
Реално май зависим от ЕС кога ще се оправим от към пари.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Мар 2011, 19:41

bam-bam написа:Мислиш ли, че при предишните щеше да е по-добре в сегашната криза?

-Нямам идея, предишните хванаха добро време и затова нямаха много издънки.

И аз не съм видял много от тея, ама пак нещо мъчат.
И като цяло ББ повече мисли за бъдещето и това което прави ще го усетим тогава, а не мисли за днес.
Но пък какво днес, като навсякъде няма пари.

-Хубаво, че мисли за бъдещето, но сега все повече и повече хора губят работата си, остават без пари. Ако се продължава с тази тендеция, един ден по-голям % от бизнеса доста трудно би се възстановил. Ако не им се помогне, оттам и държавата ще потъне.

Не съм в час, ама ти поне обикаляш .. може да кажеш навън как е ;)
Интересуват ме мерките на другите в това положение.
То е ясно, че те парите си ги имат и им е по-лесно.

- Ами и навън не е цветущо. Режат се бюджети, уволява се персонал, но го няма това рязко обедняване като при нас. Аз не знам как е било преди 2009, сигурно са имали по-висок стандарт на живот.

Тука е фатката да се спре краденето (или намали) и да има повече и за нас и от там да последва оправянето.
Тогава поне пари ни даваха, но някои ги изкрадоха иначе сега можеше да е друго.
Реално май зависим от ЕС кога ще се оправим от към пари.

- Има го и този момент, само че ББ има бая пари да връща по предизборната си кампания и все от някъде трябваше да вземе тия пари ;) Знам и за още случаи на злоупотреби в държаните институции с пари от държавата/евро фондовете. Вече опираме на въпроса - манталитета на хората. Вместо да крадяха и насочваха парите за оправяне на положението, можеше и да е по-добре. Не давам акъл, но ако се продължава в тая тендецния - хората да остават без работа, няма доходи, няма нищо, държавата няма да се оправи. И тогава да видим кой ще кара по магистралите на ББ ;)

ПС Магистралите са ми трън в очите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Мар 2011, 19:47

Магистрала ама да го направят като хората и без ограничения като в Германия.

П.С. доста автомобили ще аварират тогава и ще има много хляб във сервизите :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Мар 2011, 21:27

дет вика станишката-ше ядат асфалт от магистралите като немат за хляб!! :mhihi:

не знам как премиер на една държава може да си смени мнението за един ден три пъти! говоря за кризата в либия. през три часа три пъти каза различни неща.
това е проблем и проблема става държавен-не личен. независимо правилна или не толко позицията трябва да е стабилна . да има предвидимост за партньорите ни. иначе ставаме фурнаджийска лопата.

друг проблем! премиера защитава интересите на една частна компания/визирам лукойл/ ,а не на държавата -респективно избралите го. скара се директно на собственият си министър, че е проявил подозрение ,че разходите на компанията са завишени! интересен подход!! не скочи да го защити ,а скочи да го нахока. щял бюджета да се сгромоляса ако лукойл спрели за ремонт няколко месеца! пълни глупости! ДДСто и акциза ,който няма да влезе от тях ще влезе от вноса ,за покриване на потреблението! данък печалба-нъцки! 2008ма и 2009та ,видите ли лукойла бил на загуба!!!! :banghead: и кво ше загубиме ако спрели "фиктивно" за ремонт!!?!? ми един смукач по-малко!!!

"Белене е кражба на Станишев чрез руснаците" ........ " ма не можем да спрем проекта ,щото ще загубим много!" ..........." Белене е алтернативата за страната ни за евтин ток" .....! тва в промеждутък от няколко месеца. нямам коментар!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата