Къде се намира гонга на PDC?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Къде се намира гонга на PDC?
Става въпрос за Е39 ТДС 98г. комби.Чел съм, че е под волана-не го намерих.Чел съм, че е над задния десен калник-в момента се опитвам да махна кората над калника в багажника, но въобще не ми се отдава.Та ако е там как да сваля въпросната кора?И още един въпрос, за да монтирам датчиците за парктроника и кабелите им, трябва ли да се свали бронята?
Благодаря предварително.
П.С. Може би трябва да уточня.Колата е била с оригинален заден парктроник и идеята е да монтирам друг оригинален.Взел съм всички елементи и съм ги свързал(поне така мисля).Усещат се вибрации на датчиците, но не се чува гонга, та въпроса е има ли го въобще или и той е свален.
И още един въпрос.Намаля ли звука на радиото автоматично, при нормална работа на парктроника и наличие на препядствие?
Благодаря предварително.
П.С. Може би трябва да уточня.Колата е била с оригинален заден парктроник и идеята е да монтирам друг оригинален.Взел съм всички елементи и съм ги свързал(поне така мисля).Усещат се вибрации на датчиците, но не се чува гонга, та въпроса е има ли го въобще или и той е свален.
И още един въпрос.Намаля ли звука на радиото автоматично, при нормална работа на парктроника и наличие на препядствие?
Последна промяна ckmbfs на 24 Мар 2011, 0:25, променена общо 1 път
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Къде се намира гонга на PDC?
Да, задната.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Пищялката за предния парктроник е на кората над педалите, точно над педала за газта, задната пищялка не се сещам къде беше при комбитата 

Чакаме колегата от малкия добрички клон на Мюнхенския завод да се произнесе 

Последна промяна meha на 24 Мар 2011, 14:47, променена общо 1 път
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
meha написа:Чакаме колегата от малкия Добрички клон на Мюнхенския завод да се произнесе

Данке.Бихте ли препоръчали някой в Пловдив, към който да се обръщам за диагностика и ел. проблеми(М кар ги знам).
6 мнения
• Страница 1 от 1