Къде се намира гонга на PDC?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Къде се намира гонга на PDC?

Мнение от ckmbfs » 23 Мар 2011, 18:35

Става въпрос за Е39 ТДС 98г. комби.Чел съм, че е под волана-не го намерих.Чел съм, че е над задния десен калник-в момента се опитвам да махна кората над калника в багажника, но въобще не ми се отдава.Та ако е там как да сваля въпросната кора?И още един въпрос, за да монтирам датчиците за парктроника и кабелите им, трябва ли да се свали бронята?
Благодаря предварително.

П.С. Може би трябва да уточня.Колата е била с оригинален заден парктроник и идеята е да монтирам друг оригинален.Взел съм всички елементи и съм ги свързал(поне така мисля).Усещат се вибрации на датчиците, но не се чува гонга, та въпроса е има ли го въобще или и той е свален.
И още един въпрос.Намаля ли звука на радиото автоматично, при нормална работа на парктроника и наличие на препядствие?
Последна промяна ckmbfs на 24 Мар 2011, 0:25, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Къде се намира гонга на PDC?

Мнение от Elesar74 » 23 Мар 2011, 22:38

Да, задната.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 23 Мар 2011, 22:57

Пищялката за предния парктроник е на кората над педалите, точно над педала за газта, задната пищялка не се сещам къде беше при комбитата :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 24 Мар 2011, 11:40

Чакаме колегата от малкия добрички клон на Мюнхенския завод да се произнесе :mhihi:
Последна промяна meha на 24 Мар 2011, 14:47, променена общо 1 път
Изображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 24 Мар 2011, 14:29

meha написа:Чакаме колегата от малкия Добрички клон на Мюнхенския завод да се произнесе :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Гонга на комбито е отзад в дясно над подкалника. За да се сложат средните 2 датчика се сваля бронята. Музиката не се влияе от парктроника.

Потребител
Аватар

Мнение от ckmbfs » 24 Мар 2011, 18:48

Данке.Бихте ли препоръчали някой в Пловдив, към който да се обръщам за диагностика и ел. проблеми(М кар ги знам).

Назад към E39