Продават на ден по БMВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 05 Фев 2006, 22:58

Истината е,че хората във форума,настроението и високото ниво на компетенция,както и умереното спамене повдигат форума на много високо ниво.А относно това,че хора имащи постоянно допир със скъпи коли пишем вътре-обяснението е много просто-просто преди Хгодини и ние сме били на същото дередже,ако не и по-лошо, а и парите не са ни паднали толкова бързо,че да унищожат човешкото у нас и да ни превърнат просто в позъори.Не даваме категоризираме хората само по техния финансов статус или външен вид на ставащи и неставащи,приятно ни е да четем увлекателните истории на alx,ati,Madteam i...Може би парите са нещо,но не са всичко.Лично аз съм се замислих доста след"Последния курс на подводницата",събудих частица от детското в мен('там, където живеят всички доматени чудовища') и определено се мъча да следвам мечтите си.Ето оня ден Максимал и Наскосан ми помогнаха за колата,за което сърдечно им благодаря :ok:
:OT: Май сам малко на градус,но няма значение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 06 Фев 2006, 12:00

Аз лично като имам проблем с колата не пиша за проблема в форума,ЗАЩОТО... все някой почва "е вижте новите коли как се развалят". Иначе има хора които разбират,но за съжаление са малко :(

П.С. Ако имате проблеми с новата си кола... обръщайте се към дилъра... те си знаят работата най-добре ;)

Предишна

Назад към Извън Темата