BMW 330i E46 софт?
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 330i E46 софт?
Здравейте колеги,
Карам 330ка с K&N air intake,цяла генерация и хедъри Supersprint и диф 3.38.Остава ми да сложа софтуер, евентуално валове и 6speed gearbox.Искам да попитам с тези модове които съм направил,къде ще е най-добре да си сложа софтуер,може би някой от форума,или digital tuning...
Благодаря предварително
Карам 330ка с K&N air intake,цяла генерация и хедъри Supersprint и диф 3.38.Остава ми да сложа софтуер, евентуално валове и 6speed gearbox.Искам да попитам с тези модове които съм направил,къде ще е най-добре да си сложа софтуер,може би някой от форума,или digital tuning...
Благодаря предварително
Re: BMW 330i E46 софт?
Дето имат дино, едно че ще ти го направят по прецизно, друго че ще видиш черно на бяло за ко си си дал парите, макар и доста повече от колкото да ти го пуснат по еконта 

Знам много добре,но все пак искам да знам от форума кой ще ми препоръчате...Чувам за Венци от Пловдив,Петио от Пловдив,тука в София не знам и има ли добри?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не мога да ти дам идея за чип-а ама се сетих нещо, което е добре да му отделиш повече внимание.
Разучи как седи въпроса с 6-степенната кутия щото някъде четох, че темпомата се муси на 6-та и едва ли не въпроса не може да се реши софтуерно. Беше за е39 но все пак
Успех и да кажеш кво е станало по натам с дино чЕп и тн
Разучи как седи въпроса с 6-степенната кутия щото някъде четох, че темпомата се муси на 6-та и едва ли не въпроса не може да се реши софтуерно. Беше за е39 но все пак
Успех и да кажеш кво е станало по натам с дино чЕп и тн

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Mitko1978 написа:Знам много добре,но все пак искам да знам от форума кой ще ми препоръчате...Чувам за Венци от Пловдив,Петио от Пловдив,тука в София не знам и има ли добри?
Е къв е проблема щом знаеш за Венци
Идваш правите софта качва ти го и за всичко това ще ти бъде гарантиран ефекта с дино графика на която ще видиш разликата преди и след намесата в софта
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
Ами все още го обмилям за Венци,а иначе просто питам дали не знаете някой друг.Иначе за 6 степ кутия,ако само това е проблема за темпомата,не ми е голям проблем,ще го прежаля:).Като стигна по-нататък с проекта ще пиша 

А целта с 6-степенната ск. кутия е... ?
След като ще слагаш валове, защо сега слагаш софт, а не след тях ? Така си отваряш двойна работа
След като ще слагаш валове, защо сега слагаш софт, а не след тях ? Така си отваряш двойна работа

Ами целта на 6ск кутия е пове4е максимална скорост,защото с по-късия диф вдигам 230 на gps.А като сложа и валове после ще отида да ме донастроят колега.А ти явно нямаш идея за това кой да ми сложи софт,защото попита всичко друго,само не и по темата. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
звънни ми да ти дам телефон на човек

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
9 мнения
• Страница 1 от 1