читав автостъклар в София
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
читав автостъклар в София
Колеги, днес си взех задно уплътнение за стъклото от Дару кар и за смяната ми обявиха такава цифра, че направо още не мога да повярвам. Та въпроса ми е може ли някой във форума да помогне, че да сменим уплътнението, защото не съм наясно как или поне да препоръчате читав автостъклар в София.
Последна промяна Николай Диянов на 22 Мар 2011, 15:30, променена общо 2 пъти
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Re: дръжка на врата и уплътнение на задно стъкло
Колега, не си сложил жилото на вътрешната дръжка където трябва.Вътрешната част на дръжката има една издължена част която служи като водач и ограничител и най-вероятно точно там не си го сложил както трябва.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Re: дръжка на врата и уплътнение на задно стъкло
Колеги спешно ми трява читав стъклар, че вече съм се отчаял от разните там Кобра, Мустанг и т.н.
Re: читав автостъклар в София
Не е хубаво да променяш заглавието на темата,когато има писано в нея
Иначе виж в КОБРА

Иначе виж в КОБРА
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега, не е нужно да променяш заглавието и въпроса на темите си когато вече някой си е направил труда да ти отговори.
Не мислиш ли, че моето мнение, което ти писах по горе в темата ти, сега след промяната стои ни в клин ни в ръкав в новата ти тема.

Не мислиш ли, че моето мнение, което ти писах по горе в темата ти, сега след промяната стои ни в клин ни в ръкав в новата ти тема.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Така е колеги, за което се извинявам, но не исках да правя друга тема. Иначе колега shumanov благодаря много за мнението, даде ми насока как да разреша проблема
.

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Задно уплътнение, или задно стъкло имаш предвид
Ако е за предното, не ти трябва да докосваш даже стъклото. Задното е елементарно, не е нужно да имаш кой знае какви умения..Или специален стъклар !

Ако е за предното, не ти трябва да докосваш даже стъклото. Задното е елементарно, не е нужно да имаш кой знае какви умения..Или специален стъклар !
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
sadex5 написа:Задно уплътнение, или задно стъкло имаш предвид![]()
Колега става въпрос за задното уплътнение. И аз така разбрах, че не е необходимо да се сваля стъклото, ама все пак не ми се иска да прецакам нещо, та затова търся някой да го направи, който просто разбира повече.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Николай Диянов написа:Така е колеги, за което се извинявам, но не исках да правя друга тема. Иначе колега shumanov благодаря много за мнението, даде ми насока как да разреша проблема.
Ами оправи го колега! Допълни си поста както си беше по темата и пак си пиши за уплътнението. Сега ако на някой му се прецака жилото на вратата как ще види решението?

9 мнения
• Страница 1 от 1