Е39 530i фейса проблем ел.седалка и волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- uimruka78
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е39 530i
- Мечтае да кара: G-Power M5,M6
- Детайли за колата: 2001г. Exclusive edition, автоматик, 231кс.
Е39 530i фейса проблем ел.седалка и волан
Колеги помощ когато дам на контакт волана идва в позиция предварително зададена и запаметена от мен и съответно когато изгася автомобила волана се връща в изходн гпрно положение,но от време на време при контакт нито на горе нито на кадето и да е било даже съм пробвал и ръчно нестава не всеки път де някой зблъсквал ли се е с такъв вид проблем губи памет ли .

- Ivailo28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530DA '99
Re: Е39 530i фейса проблем ел.седалка и волан
Аз имах подобен проблем. Само че като спре да работи волана не след дълго спираше и седалката. Под кората на седалката, където са копчетата за регулиране има модул. Самата кора се държи на 3 винта за седалката. При мен 2 от опорите бяха счупени и като се сяда в колата неволно натискаш кората, тя се огъва и буксата на модула се откача от кората лека полека. В резултат първо спира волана да бачка, после и седалката. Освен това и в самия модул имах някакъв проблем. Решението - нова кора от дару към 60 лв. беше + внимателно нагряване на всички спойки на модула. Сега всичко си работи нормално. Аз съм преди фейса, но предполагам няма разлика.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Имаш или студена спойка в някой от модулите,или някой кабел който е пред скъсване.
Огледай и бушон номер 13.
За движението на седалките и волана отговаря P-bus шината,цвета на кабела е син с червена ивица.
Огледай и бушон номер 13.
За движението на седалките и волана отговаря P-bus шината,цвета на кабела е син с червена ивица.
- uimruka78
- Потребител
-
Благодаря на колегите за навременната помощ огромно БЛАГОДАРЯ.Чудесно до края на седмицата ще гледам да го отстраня този малък дразнещ проблем.

- uimruka78
- Потребител
-
Здравейте колеги,днес бях в сервиза проблема беше в букса под шоф.седалка беше се разкачила не напълно достатъчно за да ме изнерви+конденз.

5 мнения
• Страница 1 от 1