520i пали трудно когато е загряла
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Re: 520i пали трудно когато е загряла
Тук изглежда настана малко смут, понеже използвах темата на колегата, за което се извинявам. Както бях споменал по-горе съм сменил датчиците на двата вала с оригинални такива, както и свещите (старите бяха доста чисти междудругото), но без ефект. Днес купих въпросния температурен датчик (31лв от Дару) и ще го сменя тези дни. Ще пиша какъв е бил ефекта.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Преди да го смениш, източи малко от антифриза, смени датчика, и като налееш антифриза отново, обезвъздуши системата !
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Сменихме датчика, оправихме антифриза, но изглежда няма ефект. Преди малко я запалих след половин час престой и пак запали трудно. Ще пиша ако има прогрес..
здравей колега и аз имам същия проблем сменил съм почти всички датчици защото полудях и няма ефект сменил съм и клапана на картерните газове свещите изчистил съм инжекторите и съм ги проверил дали работят в колби. смених вакума на бензиновата рейка и единственото което ме самнява е маркуча за вакума който влиза в него, струва ми се че няма достатъчно вакум.вече се самнявам в веригата.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
компресомера ще има тежката дума накрая 

- Стефан Вълов
- Потребител
-
Re: Проблем с БМВ 520
Здравейте колеги. Карам БМВ 520 на бензин и газ, след тръгване някъде около 10 километра върви добре след което на газ до 2500 оборота прекъсва и гасне а на бензин си работи добре. Карах я на газаджия и след някяква настройка ми казаха че вече трябва да е добре. Да но след около 10 километра отново започна да го прави след малко се оправя после пак го прави. Някой имал ли е такъв проблем и може ли някой да ми помогне. Предварително ви благодаря!!!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2