Има ли зарибени пловдивски КАРТ МАНИАЦИ???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Има ли зарибени пловдивски КАРТ МАНИАЦИ???
Има предложение за таЗи неделя 18.05. 11:00 да му драпнем по 1-2 састезания

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Пичове......в събота 17.05. на писта Лаута има състезание по картинг за журналисти и останалия свят. Организирано е от Рок радио Тангра, Българската федерация по картинг спорт и Делта картинг спорт.....наградите са много добри. Ако искате да участвате от името на БМВ клуба обадете се на 02/91091 това радио Тангара и търсете Елица Касова.....дайте и един факс да Ви пусне формулярите за участие. От отбор могат да участват 2 човека!!!!!! Аз съм Ви уредил БМВ клуба да участва. Ако има още 2 желаещи ще Ви отстъпя мястото в отбора на Фолксваген боксер клуб-София. За повече инфо моя тел. е 098546249- Асен. Мисля, че идеята е добра......нея изпускайте.....обадете ми се да Ви кажа как седят нещата. Участието е безплатно!:)
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
ATM racing team написа:Пичове......в събота 17.05. на писта Лаута има състезание по картинг за журналисти и останалия свят. Организирано е от Рок радио Тангра, Българската федерация по картинг спорт и Делта картинг спорт.....наградите са много добри. Ако искате да участвате от името на БМВ клуба обадете се на 02/91091 това радио Тангара и търсете Елица Касова.....дайте и един факс да Ви пусне формулярите за участие. От отбор могат да участват 2 човека!!!!!! Аз съм Ви уредил БМВ клуба да участва. Ако има още 2 желаещи ще Ви отстъпя мястото в отбора на Фолксваген боксер клуб-София. За повече инфо моя тел. е 098546249- Асен. Мисля, че идеята е добра......нея изпускайте.....обадете ми се да Ви кажа как седят нещата. Участието е безплатно!:)
Според мен трябва да си изберем няколко хора желаещи, които да представят клуба на даденото състезание, а не всеки поединично да се обажда и да се записва. Аз съм извън бройката защото в събота 17.05 не мога... Но нека който има желание да каже... да видим колко хора са, след това ще изберем представители. Така може би ще е по-добре...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ами аз съм желаещ,макар все още нечлен на този клуб(но пък на другия съм
)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Снощи се Проведе поредната ЗЛОБНА гонка на Картинг пистата Лаута
Присъстваха колежката ZoE23,Svetoslav,Vanquish_V12 и аз разбира се
По едно време към нас се присъедини един професионален картинг пилот и наш общ познат със Светослав + класиралия се 4ти на миналия финал за аматьори
Гонката се състоя от 6 обиколки-за загрявка нали разбирате :mha: Всички без колегата Vanquish_V12 се пуснаха а той си остана за агитка поради(той си знае
) След това последваха серии от 3 х 10 луда надпревара
в който аз успях да подобря времето си на 1.01,87
който смятах за недостижими
от което се разбра че ПАК съм на финал 8+) 8+) Също и горе споменатите колеги само колежката изостава от отбора но с задружни усилия и МНОГО тренировки ще трябва да я докараме до финала
няма да се цепи от колектива я :mha:
Призовавам всички Картинг фенове от форума да заповядат някой ден все пак да стане още по луда гонка нали се сещате
Присъстваха колежката ZoE23,Svetoslav,Vanquish_V12 и аз разбира се
По едно време към нас се присъедини един професионален картинг пилот и наш общ познат със Светослав + класиралия се 4ти на миналия финал за аматьори
в който аз успях да подобря времето си на 1.01,87 Призовавам всички Картинг фенове от форума да заповядат някой ден все пак да стане още по луда гонка нали се сещате
- Vanquish_V12
- Потребител
-
Еи палавници
ша ги мачкаме ли на финала.аре че ако пак са изложим срам за групата.тъй кат гледам 1во,2ро,и 3то място треа ги грабнем.треа по сериозно да се вникне в материята.газзззззз и който са изпречи в кереча.да видат ко могат и батковците.
Колегите Pablo i Svetoslav,i колежке Zoe23-момци ние да направим една репетиция в петък или събота,а колежката да се готви че и нея да вкараме в финала.Аре треа се бутне 1.00.00-надъхвайте се и да наказваме

ша ги мачкаме ли на финала.аре че ако пак са изложим срам за групата.тъй кат гледам 1во,2ро,и 3то място треа ги грабнем.треа по сериозно да се вникне в материята.газзззззз и който са изпречи в кереча.да видат ко могат и батковците.
Колегите Pablo i Svetoslav,i колежке Zoe23-момци ние да направим една репетиция в петък или събота,а колежката да се готви че и нея да вкараме в финала.Аре треа се бутне 1.00.00-надъхвайте се и да наказваме
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Вие имате възможност да карате всеки ден:) Но и ние не се изложихме много в Неделя......на полуфинала карах за 1.01.47,/пистата току бе изсъхнала/ но на финала ми се падна карт №4......мнага е куц на правите не се качвайне на него......Другите видимо ми дърпаха на правите.....но това е свирено вече
като идвам др. път може да си направим 1-2гонки......понаучих пистата:)
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2