Картинг лудницааааа

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши завивач
Аватар

Картинг лудницааааа

Мнение от ivo » 17 Май 2003, 19:38

:D Мда, иде реч за представянето на състезанието в Пловдив на малката бойна, но за сметка на това здраво насъскана :lol: групичка от Софийски БМВ ентусиасти, водена от лудия фен bawareca, и състояща се от ati и мен.
Накратко, пристигнахме в дъжд и карахме първи на квалификациите на адски мокра писта, която не познаваме, но въпреки това наказахме разните там журналисти в серийте, в едната от които ati завърши втори, а в моята аз първи. bawareca за жалост беше останал 3-ти в неговата серия и не кара на финала, но това няма значение, защото караше много зверски и ги задминаваше както с Е21 3??i задминава "замръзнали капки" :lol: (това го чух май от Роската :lol:), но се завъртя на 1-2 завоя и се прецака. На финала стартирахме аз и ati и завършихме аз 4-ти, а ati 5-ти, но първите трима не бяха толкова добри и спокойно можехме да ги биеме ако бяхме карали на тази писта преди това, примерно ако си бяхме направили нашите квалификации там :!: Бтв специални благодарности на Асен (ATM racing team май беше във форума) благодарение на който участвахме на това състезание, той между другото завърши 2-ри :!:
:arrow: Още по-интересно обаче се оказа състезанието, което след официалното проведохме групата от София заедно с лудите БМВ фенове от Пловдив, в което Роската разби всички като направи най-добра обиколка, нещо изненадващо имайки предвид килограмите му - браво Роска :wink: Бтв всъщност аз, Роската и bawareca направихме по-добри времена от тези на победителите в официалното състезание, което говори, че на следващото трябва да покараме малко първо да научиме пистата и след това спокойно да бием всички, дори на газ да ни пуснат картингите 8) :P :!:
Та в общи линии това - 4-то и 5-то място за БМВ, но в следващото състезание във Варна (това е друга тема), питайте bawareca колко сме нахъсани да бием :twisted: :wink: .
От мен само ще ви кажа, че много се радвам, че се запознах с вас и с пловдивската група - супер се накефих момчета :D 8)

За накрая, ето малко снимков и видео материал:

Landshark на квалификациите на Дунев в четвъртък
bawareca на квалификациите на Дунев в четвъртък
Част от групата na БМВ ентусиастите на ОМВ в четвъртък вечерта
Групата оглежда "баба яга" Е12 на bawareca

Ето и 3 кратки клпчета от карането на ati, bawareca и ivo :
http://www.beotela.com/ivo/ivo.AVI
http://www.beotela.com/ivo/ati.AVI
http://www.beotela.com/ivo/bawareca.AVI

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 17 Май 2003, 23:57

Браво Иво!!! Добре боравиш с Photo Clip :) . Жалко, че неможах и аз да дойда, но по нататък ще се запознаем с феновете от клуба.
На мокро се кара зле :) (още си спомням какво ни слу4и на DMS :)))
Само така------вие тук всички сте спортни натури :twisted:
ГАЗИТЕЕЕЕЕ :arrow:

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 18 Май 2003, 9:48

Поздравления и от мен! Браво момчета!!!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2003, 16:55

Първо искам да Благодаря на ATM-racing-team,благодарение на който това мероприятие беше достъпно за нас :yes:
за мен лично беше второто качване на карт и съм страшно ентусизиарн да продължа да карам,тръпката беше невероятна
изкам също да благодаря на бавареца и иво,с които си изкарахем страхотно,като веселбата започна още от сутринта-беше много приятно момчета :yes:
и на трето,но не послдено мятсо искам да благодаря и на топлото пострещане и подкрепата,която получихме от пловдивската група :wave:
беше едно незабравимо преживяване,благодарение на всички вас,за което изкрено ВИ БЛАГОДАРЯ :bchug:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ATM racing team » 19 Май 2003, 8:28

незабравяйте, че има още 2 състезания във Варна и в София. А и има генерално класиране от всичките състезания.:)

Потребител
Аватар

Мнение от Vanquish_V12 » 21 Май 2003, 21:42

Аре момци-даите да организираме някой път една гонка.просто кат решите да наминете към пловдив се обадете-ние карт феновете с удоволствие ще се съберем,и после следва яка забава докато не ни писне.пък после може и на маса да продължим.Апропо с няколко колеги от пловдивската карт група сме класирани за малкия финал за любители на 31.чувствайте се поканени за агитка. :D :D :D

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

HI

Мнение от ///Явор » 21 Май 2003, 21:50

ТВА ЗА МАСАТА СЬМ НАВИТ ,САМО КАЖИ И ША СЬБЕРА ГРУПИЧКА :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от Vanquish_V12 » 21 Май 2003, 23:17

брат на 31май те чакам.караме и после го подкарваме кой на квот иска и до кадето мое да откара :twisted: :twisted: :twisted:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 22 Май 2003, 8:56

С голямо закъснение искам и аз да разкажа малко :oops: Първо големи благодарности на АТМ за прдоставената ни възможност :yes: Второ големи благодарности на Пловдивската група за посрещането и подкрепата :!: :yes: :bchug: Е аз малко се поизложих с изпълнения тип ОФРОУД , ама тва щото яко се бях наточил да ги изям :oops: 8) Добре че беше колегата ИВО да защити честта на клуба :idea: 8)
И за последно искам да благодаря на Роската за възможността да врътна едно кръгче с 635 :lol: :lol: :shock: А помежду другото той беше писал в една тема че 850 в неговите ръце е страшно оръжие :!: и го доказа на практика :idea: :arrow: всички много се чудихме как тоз голям човек без особени тренировки направи най-бърза обиколка на неофициалното състезание между Пловдивската и Софийската група :shock: :!:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 22 Май 2003, 12:49

:idea: ВЕРНО бре хора :!: Защо пък някой ден да не направим едно КАРТИНГ събиране между Пловдивската и Софииската Група и Да видим кой колко го бива :mha: :mha: На наш терен малко по трудно но все пак за СПОРТА да Изображение
Чакам мнението ви по въпроса :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 22 Май 2003, 21:48

Може pAbLo,ама ти не6то много се надъха ми се струва,само да недоидат софиянци и да ни скъсат Задниците на на6а територия! :oops: :oops: :oops:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 23 Май 2003, 12:27

Тихо тихо че май май на там отиват нещата :oops: :oops:
Тряя тренираме усърдно значи :? :?

ентусиаст
Аватар

за Карта

Мнение от bravo » 26 Май 2003, 2:13

Мом4ета каде е най-добрия карт според вас?И по колко HP са двигателите,скоро 6те се прибирам в бг и искам да си покарам,аз сам в GER и сам карал най-много на 9 HP.
Най-мразя да съм прав!!!

Sooooo many times
Аватар

Re: за Карта

Мнение от pAbLo » 26 Май 2003, 15:50

bravo написа:...И по колко HP са двигателите,скоро 6те се прибирам в бг и искам да си покарам,аз сам в GER и сам карал най-много на 9 HP.

:oops: :oops: Не че нещо но Пловдивските се водят НАЙ-мощни и са ЦЕЛИ 6,5коня :oops: :oops: Леко скопени от тук от там но тва е в БГ сме все пак :wink:

Назад към Събори/Мероприятия