Молба за препоръка на алармаджия в София
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Молба за препоръка на алармаджия в София
Колеги търсих във форума, но повечето теми които намерих да стари. Трябва ми добър алармаджия в София, който да сложи Viper аларма на е46. Алармата мога и сам да си я купя. Ще съм много благодарен ако някой ми препоръча добър човек за целта.
Re: Молба за препоръка на алармаджия в София
Мак Аларми,на Бул.България след БИЛЛА посока Бояна от дясно (до автомивка AUTOSPA) .Доста добре бачкат момчетата и са от години в бранша 

Благодаря колеги. Намерих алармаджия в Люлин, който свърши прилична работа. В името на бъдещите читатели на темата обаче, които са решили да си слагат именно Viper аларма ще кажа, че тези аларми са доста сложни и не са като останалите и се оказа по-разумно да бъдат монтирани от официален вносител, който има опит специално с тях. Иначе и "обикновен" алармаджия ще се справи, но може да се наложи известно донагласяне (както беше в моя случай). Ако пък слагате от моделите с дистанционно палене е абсолютно задължително монтиращият да е прочел книжката на алармата от кора до кора (и съответно да знае английски добре), защото настройките са безброй и връзването е много сложно. Това не е китайска аларма и с монтаж за час-два няма да стане.
- ojobojo
- Потребител
-
- Кара: Е46 / 320i
Мнение на бивш алармаджия: Тези които могат вече не им се занимава, сега алармите се слагат за 30 мин. с две почивки за цигари
П.С: не искам да обидя никой колега, просто такива монтажи вече не се плащат

П.С: не искам да обидя никой колега, просто такива монтажи вече не се плащат
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
Ами защо не си го сложи Вайпъра в сервиза на вносителя на ул. 11-ти Август 20 ?
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ