Въпрос отностно тропане
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Въпрос отностно тропане
Здравейте колеги,
След поредица от ремонти по моята каляска отново се обади 1 ЗВЕРСКО тропане.. Нека кажа 1во какво съм сменил:
2 горни носача
2 долни носача
Биалетки
кормилна щанга
външни + вътрешни накрайници
Но въпреки че всичко това е сменено, отново тропа нещо зверски. Имма подозрения че на тази схема - http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=31&fg=05 - това което е цифричка 1, на него нали се захваща кормилната щанга. и реално когато я слагах ми се стори че нещо е хлабаво там. Искам да попитам това сменя ли се или въобще открит съм към всякакви съвети !
След поредица от ремонти по моята каляска отново се обади 1 ЗВЕРСКО тропане.. Нека кажа 1во какво съм сменил:
2 горни носача
2 долни носача
Биалетки
кормилна щанга
външни + вътрешни накрайници
Но въпреки че всичко това е сменено, отново тропа нещо зверски. Имма подозрения че на тази схема - http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=31&fg=05 - това което е цифричка 1, на него нали се захваща кормилната щанга. и реално когато я слагах ми се стори че нещо е хлабаво там. Искам да попитам това сменя ли се или въобще открит съм към всякакви съвети !
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Ascendancy
-
-
Re: Въпрос отностно тропане
Тампони - ок, хебел утре ще гледам, и съответно ще правя, и ще споделя какво е било 

- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
Колега извиниявам се че ти ползвам темата но ме интересува откаде взимате тези схеми на окачването и по двигателите прогрема ли е даите ниякакво инфо ште ви бьда благодарен.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Maratilov e34 написа:Колега извиниявам се че ти ползвам темата но ме интересува откаде взимате тези схеми на окачването и по двигателите прогрема ли е даите ниякакво инфо ште ви бьда благодарен.
http://realoem.com/bmw/
http://bmwfans.info/

- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Ще използвам наличната тема за да не флудя съвсем..Днес на един паркинг след пълно завиване на ляво се чу един странен шум по точно беше като лек удар все едно нещо е било под напрежение и се усвобождава !? случва ми се за втори път..Замислям се за някой шарнир но знам ли звука беше глух (не като удар на метал в метал) ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- nasobg2
- Потребител
-
- Кара: е34 много
- Мечтае да кара: нема толко пари накуп
BABHOMED написа:Ще използвам наличната тема за да не флудя съвсем..Днес на един паркинг след пълно завиване на ляво се чу един странен шум по точно беше като лек удар все едно нещо е било под напрежение и се усвобождава !? случва ми се за втори път..Замислям се за някой шарнир но знам ли звука беше глух (не като удар на метал в метал) ..
тампон на стабилизираща щанга може да е , като навъртиш волана обратно , удря ли пак ? аз имах ужасно разбит шарнир и не съм усещал нищо при навъртане на волана върху равен път на място , отделно цялата гума се местеше на ръка около вертикалната ос с 2-3 см ход , колата следеше улеи от автобуси като слепец - куче водач.
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Дам вече ше проветря тези работи ..Това го прави много рядко за последната седмица съм чул 2 пъти такова тропане .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Ascendancy
-
-
Благодаря на колегата *VesoPesa, че ме насочи правилно и се оказа точно това проблема. На предния мост, има 4 болта които са съответно с тампони, които са били разбити, сменено е, и колата спи 

12 мнения
• Страница 1 от 1