E46 vs E36 vs AMG
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Re: E46 vs E36 vs AMG
М5 наказва яко,но и Е36 не се дава на по-съвремените бегачки и то с S50B30.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Тея хич не ги слушат главите,гледам направо и стая си имат и ''движение''
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Струва ми се, че нещо мерцедеса няма тяга според М-серията.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- MooNRideR
- Потребител
-
- Кара: черна 20-ка :)
nase7o написа:ако беше 3.2 е36-цата щеше май да удари Мерцедеса , но Е46-цата не прощава
Тя си го удря. 3.2-то може би щеше да върви с 46цата ми се струва

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Учудващо добре за Е36 имайки в предвид че е с б30, а не б32. Аз си мислех че е39-ката ще им откъсне главите с много, но ето че не. Пак в подобен клип съм гледал как е39 М5 се кантари с Е92 М3, което би трябвало да я пребие
Нещо много противоречиви ми се виждат тия клипчета. Мерцедеса очаквах да се представи по добре

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Абе противорвчиви ти се виждат ама то кат нафраскаш газта до дупка и колата забие муцуната,друго си е като даваш плавно газ,пък и кой ги знае тези некомпетентни стрийт рейсъри колко могат да карат
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е36 M3
- Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe
А на мен пък ми се стори че Е36-цата не върви както трябва ... или може би понеже карат от летящ старт, но от място Е46-цата няма никакъв шанс пред 36-цата ... особенно с S50B30 ... казвам го от личен опит ... на 400 местра дистанция съм замервал моята с е46-ца ... на първа сме на равно, на втора ми дърпа с половин капак ... и в момента в който включим трета и моята задница се успокои поне малко филма за него приключва ... на 400 метра между светофари му вземах над 3-4 коли ... за невярващите ... има свидетели 
Аз също бях много изненадан, че го бих ... пуснах се единствено за да разбера с колко точно ще ме бие при разлика от 60 коня в полза на 46-цата ... след това коментирах дори и с един приятел който има е36 компакт с М54B30 и той също спомена че Е46 М3 я пердаши доста ... това всичко от място обаче!!!
Мерцедеса не е ли несравнимо по мощен и с по-голям обем ... хич не им разбирам на тях ?

Аз също бях много изненадан, че го бих ... пуснах се единствено за да разбера с колко точно ще ме бие при разлика от 60 коня в полза на 46-цата ... след това коментирах дори и с един приятел който има е36 компакт с М54B30 и той също спомена че Е46 М3 я пердаши доста ... това всичко от място обаче!!!
Мерцедеса не е ли несравнимо по мощен и с по-голям обем ... хич не им разбирам на тях ?
На три морета граници ще мием,
БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Нормално е от място да е така, все пак по-леката кола винаги има преимущество при старт от място, докато при летящ, разликата в килогрмите(когато не е чак толкова голяма), оказва по-малко влиание.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
KepeHcku написа:А на мен пък ми се стори че Е36-цата не върви както трябва ... или може би понеже карат от летящ старт, но от място Е46-цата няма никакъв шанс пред 36-цата ... особенно с S50B30 ... казвам го от личен опит ... на 400 местра дистанция съм замервал моята с е46-ца ... на първа сме на равно, на втора ми дърпа с половин капак ... и в момента в който включим трета и моята задница се успокои поне малко филма за него приключва ... на 400 метра между светофари му вземах над 3-4 коли ... за невярващите ... има свидетели
хм странно да приключи филма за Е46-та точно там където по принцип приключва за Е36

на тези светофарни гонки имаш някаккъв шанс само ако той кара с включено DSC и пак са спорни нещата от това което аз съм виждал
а за компакта не го вярвам нито от място нито от летящ
незнам как става тази работа но или Е46-та има проблем или драйвъра

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е36 M3
- Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe
Гецата написа:KepeHcku написа:А на мен пък ми се стори че Е36-цата не върви както трябва ... или може би понеже карат от летящ старт, но от място Е46-цата няма никакъв шанс пред 36-цата ... особенно с S50B30 ... казвам го от личен опит ... на 400 местра дистанция съм замервал моята с е46-ца ... на първа сме на равно, на втора ми дърпа с половин капак ... и в момента в който включим трета и моята задница се успокои поне малко филма за него приключва ... на 400 метра между светофари му вземах над 3-4 коли ... за невярващите ... има свидетели
хм странно да приключи филма за Е46-та точно там където по принцип приключва за Е36![]()
на тези светофарни гонки имаш някаккъв шанс само ако той кара с включено DSC и пак са спорни нещата от това което аз съм виждал
а за компакта не го вярвам нито от място нито от летящ
незнам как става тази работа но или Е46-та има проблем или драйвъра
Колега и на мен ми беше странно, и по нагоре казах, че се пуснах единствено с мисълта да проверя с колко точно ще ме бие ... но направихме 4-5 старта и всичките пъти резултата беше еднакъв .... 3-4 коли зад мен на дистанция от 400 метра ... след това говорих с момчето със 46-цата .... каза че изключва и 2-те DSC-та, тракшъни и тнт ... дори имало някаква врътка да си направи лънч контрол на 3000 оборота мисля и от там на татък само гас давал .... в началото аз се въртя страшно много (тоо по принцип драга ми е адски безинтересен, а на всичко от горе това ми беше и първата дръпка в живота), но след 3-та се успокоява поне малко като върна леко газта ... от там на татък невероятен разгром ...
А за компаката питай Росен Мечков - YOKOHAMA ... става въпрос за онзи небезизвестен хамелеонов компакт и за едно е46 М3 Кабриот от Велико Търново също ... на него смея да му вярвам ... не е квартален рейсър все пак ...
Е46 е много красива кола, ноооо лично според мен не върви така както се очаква от нея...
На три морета граници ще мием,

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
кабриото натежава още
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2