милиционерите са.....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 30 Яну 2006, 21:47

в търново наистина са се сабрали най гадните вмирисани куки

Те са навсякъде, обаче нашите тук се възприемат малко като безсмъртни и се захващат за най-малкото, понеже градът е малък и ако направиш проблем евентуално може да си те набележи за друг път. Просто трябва да се съгласяваш с добрия чичко, че да свършва театъра по-бързо :help: :roll:
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: милиционерите са.....

Мнение от TheBoss » 30 Яну 2006, 22:40

prosto_pi4 написа:... колата ми е хубава и че имам допалнителен цвят който не е отразен в талона и ми спря колата от движение....
...И тоя почна да ми спори че сам в нарушение и ми написа фиш, защото ако ми беше написал акт можеше отодлу да пиша възражение. ...

1. Дали колата е хубава или не е няма никакво значение. Щом не е отразено в талона, че е с два цвята си нарушил закона и смятам, че няма какво да ревеш като вдовица за х :censored: й за спирането и от движение.

2. Никой не ти е виновен, че не познаваш Закона за движението по пътищата. Там ясно е написано:
ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА написа:Чл. 186. (1) При маловажни случаи на нарушения, които са установени в момента на извършването им, на мястото на нарушението може да бъде наложена глоба с фиш в размер до 50 лв. ...
...Фишът се подписва от служителя, наложил глобата, и от нарушителя, когато е съгласен да плати глобата, и се изпраща за изпълнение на съответното данъчно подразделение. На нарушителя се дава екземпляр от фиша, за да заплати глобата доброволно.

(2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.
(червения цвят и удебеляването е от мен)

А на останалите дето му пригласяха ще кажа само: замислете се вие как карате и колко нарушения правите и тогава плюйте полицаите. Защото май се получава нещо подобно на онази библейска сцена когато искали да убият Мария Магдалена с камъни.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Яну 2006, 23:37

Абе по принцип е така, ама гледните точки са две. От една страна си прав че когато сме грешни трябва да ни мачкат за да ни се набива в кухите глави какво е редно и какво не, но от друга страна има също и много случай в който полицаите се мислят наистина за богове и се заяждат излишно.

Редът по улиците трябва да се спазва, но полицаите трябва да бъдат урови съм нередовните водачи и любезни към редовните, а не заядливи както е в повечето случаи.

Колкото до Търново, мога да кажа че има и по гадни куки, примерно тези в Стара Загора, който се е заигравал с тях знае за кво става въпрос :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 31 Яну 2006, 1:41

като те спре за нещо и започне да ти пише акт тъпата кука си траи и като се подписваш пиши на вазражения че се съмняваш че длъжностното лице е употребило алкохол и му гледаи сеира до незнам си колко часа трябва да отиде да даде кръв за алкохолна проба!!! маи не е много приятно

Ами отива дава крьвна проба, после с документа на едно място, и накрая си избира какьв телевизор (например) да му купиш с парите който е присьдил сьдията :mhihi: Само да не иска плазма че..... :mhihi:
Сега сериозно :arrow: не си измисляйте излишно в такива ситуации ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 31 Яну 2006, 1:45

BMW8 написа:Ми проследи го да видиш къде живее, има ли кола ала бала и го дебни кога е на змяна и кога не. Когато не е униформен го чакаш в некоя тъмна уличка с едо одеяло и един винкел и му сменяш фасона.

Аве лек що приказваш глупости.Ко ти да не би да го направиш това.Моля ви се недейте да приказвате невъзможни неща.Само Батки има тука
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: милиционерите са.....

Мнение от TheDrill » 31 Яну 2006, 3:05

[quote="TheBoss"][/quote]
Е това е приказка :yes:
Изображение
Faster, faster! Until the thrill of speed overcomes the fear of death!"

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 31 Яну 2006, 3:35

Със всичко до тук сам съгласен, е почти всичко, ама ми кажете в моя случай: колата спряна, изгасена и ключовете не са на волана( по правилник, тогава още не го знаех) идват куките и ми казват ти преди малко правеше фортиций, аз има казвам не е вярно, те ела да духаш а аз сам пиян, аз с чиста съвест отивам( а не знаех, че не сам задължен, сега вече знам ) и духам при което 0.94 промила и те ми казват ще ти вземем книжката, при което аз КАКВО, `е аз не сам карал( което беше истина колата е моя ама я караше един приятел, като спряхме се сменихме местата та да му пусна некви песни, щот седях от зад, братми ме изпревари и седна отред преди тва), а той ми отговаря, ми кои караше тогава, и аз му казвам, при което той прави проба и на моя приятел, съответно отрицателна и аз го питам ся кво, оня ми вика ми да не си духал ся ше ти взема книжката, щот тая проба трябва да я отчета!!!

След разговор с адвокат( на другия ден ), адвоката ми каза че те въобще нямат право да ми изкат докуметите за правоуравление на МПС при спряло,изгасено и без ключовете на таблото, а камоли да ми изкат проба за алкохол, да не говорим че не сам и карал!!!

Подадох възражение( адвоката каза, че ако не го приемат отиваме на съд и аз го подкрепям ), пак да видим, ма идеята ми е че крайния резултат е, че аз сам без книжка в най хубавия сезон за БМВ, е няма да им го простя, на съд ще ходим ако трябва ма тва е съдизъм за БМВ фен!!!

Та ся ми кажете кои крив и кои прав, понеже аз не си знаех правата отекох, а тоя полицай защо не ми ги каза ???
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 31 Яну 2006, 3:36

Със всичко до тук сам съгласен, е почти всичко, ама ми кажете в моя случай: колата спряна, изгасена и ключовете не са на волана( по правилник, тогава още не го знаех) идват куките и ми казват ти преди малко правеше фортиций, аз има казвам не е вярно, те ела да духаш а аз сам пиян, аз с чиста съвест отивам( а не знаех, че не сам задължен, сега вече знам ) и духам при което 0.94 промила и те ми казват ще ти вземем книжката, при което аз КАКВО, `е аз не сам карал( което беше истина колата е моя ама я караше един приятел, като спряхме се сменихме местата та да му пусна некви песни, щот седях от зад, братми ме изпревари и седна отред преди тва), а той ми отговаря, ми кои караше тогава, и аз му казвам, при което той прави проба и на моя приятел, съответно отрицателна и аз го питам ся кво, оня ми вика ми да не си духал ся ше ти взема книжката, щот тая проба трябва да я отчета!!!

След разговор с адвокат( на другия ден ), адвоката ми каза че те въобще нямат право да ми изкат докуметите за правоуравление на МПС при спряло,изгасено и без ключовете на таблото, а камоли да ми изкат проба за алкохол, да не говорим че не сам и карал!!!

Подадох възражение( адвоката каза, че ако не го приемат отиваме на съд и аз го подкрепям ), пак да видим, ма идеята ми е че крайния резултат е, че аз сам без книжка в най хубавия сезон за БМВ, е няма да им го простя, на съд ще ходим ако трябва ма тва е съдизъм за БМВ фен!!!

Та ся ми кажете кои крив и кои прав, понеже аз не си знаех правата отекох, а тоя полицай защо не ми ги каза ???
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 31 Яну 2006, 9:20

Sharpshooter написа:
BMW8 написа:Ми проследи го да видиш къде живее, има ли кола ала бала и го дебни кога е на змяна и кога не. Когато не е униформен го чакаш в некоя тъмна уличка с едо одеяло и един винкел и му сменяш фасона.

Аве лек що приказваш глупости.Ко ти да не би да го направиш това.Моля ви се недейте да приказвате невъзможни неща.Само Батки има тука

Лелеее тва мойто сигур много тежкарско е прозвучало, споко бе, не се плашете, аз таквиз работи не права. Но то уверявам, че е напълно възможно, лошото е че няма да има желания ефект, щот нема да знае, кой и защо ;)

П.С. Вие па ме взехте за агресивен тип :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pamperso » 31 Яну 2006, 23:18

Братче, стига да искаш, можеш да натвориш чудеса от храброст, разбирай да му направиш купища мизерии... ама... дали си заслужава? Явно човечеца е дребна душица (има ги навсякъде, не са само милиционерите), не съм някой, дето мисли, че може да ти дава съвети за живота... ама, ако си пич, не му обръщай никакво внимание. Колкото и да се заяжда, само се усмихвай и да не ти пука, в никакъв случай не се ядосвай, даже му пожелавай "Лека и доходна" на изпроводяк:-) Със сигурност пренебрежението ще го дразни много повече, още повече, ще знае, че ти му го причиняваш и (ако си изряден, поне в рамките на минималното като документи и т.н.) няма да може да направи нищо:-)
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 02 Фев 2006, 17:49

Пичове, недейте се заблуждава с алкохолни проби и други глупости! Щото ако "милиционера", както му казва колегата те набележи- жална ти майка. Като се почне от санкция за неизпълняване на задължението за използване на предпазен колан- 10 контролни точки и хх лв. (хх=40) и мн. мн. други. Хайде да не си мислиме, че като сме седнали в БМВ-та всички трябва да ни свалят шапки!

Предишна

Назад към Основен Форум