Спортно гърне на ТДС.
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Спортно гърне на ТДС.
alchohol написа:evga написа:Нормално
Еми върни старото и ако пак си върви нормално, значи причината е в новата екстра.
Колега, това все пак е дизел и не мисля, че е много уместно да му се слагат разни спортни играчки по него.
Не не хубаво е да се побутне генерацията.На всеки мотор се услажда без значение бензин /дизел.Важното е да не е като КРАЗ с кухи карантии.
Производитела добре е сметнал 1-вото гарне,малкото (само за е36,е34)
е39 е с един глупав боилер само.
Сьвета ми кьм колегата е да спьне с малко гьрне ,колкото е вьзможно по напред кьм турбината ,зада има принудително пьлнене рано рано.От там нататьк може и на 72 мм,права трьба да се мине
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Според мен това гърне влияе на турбината и затова колата ти не върви. Ако можеш да го барнеш нещо-добре, ако не-не си заслужава да ти спъва колата само заради единия звук. На мойта също е сменяно крайното гърне, но пак с такова от Е34, не смея да си играя с тия работи, че и без това сменях турбина.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- evga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-34 tds комби
- nasobg2
- Потребител
-
- Кара: е34 много
- Мечтае да кара: нема толко пари накуп
Пресиян Василев написа:alchohol написа:evga написа:Нормално
Еми върни старото и ако пак си върви нормално, значи причината е в новата екстра.
Колега, това все пак е дизел и не мисля, че е много уместно да му се слагат разни спортни играчки по него.
Не не хубаво е да се побутне генерацията.На всеки мотор се услажда без значение бензин /дизел.Важното е да не е като КРАЗ с кухи карантии.
Производитела добре е сметнал 1-вото гарне,малкото (само за е36,е34)
е39 е с един глупав боилер само.
Сьвета ми кьм колегата е да спьне с малко гьрне ,колкото е вьзможно по напред кьм турбината ,зада има принудително пьлнене рано рано.От там нататьк може и на 72 мм,права трьба да се мине
аз свалих катализатора и оставих малкото гърне зад турбината и сложих КН филтър , разлика нямаше , след което свалих и малкото гърне, разлика се усети само след 3500 оборота , колата е много по динамична от 3500 до към 5000.Малкото гърне зад турбината се оказа метален катализатор , като погледнах през него се виждаше метална пита от тръбички и не беше задръстено.
- evga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-34 tds комби
Крайното гърне какво е? На мен старта е по-бавен,иначе после си върви добре. Замислил съм ново преправяна на генерацията. Само да се затопли времето 

- nasobg2
- Потребител
-
evga написа:Крайното гърне какво е? На мен старта е по-бавен,иначе после си върви добре. Замислил съм ново преправяна на генерацията. Само да се затопли времето
моето ли крайно гъне какво е , мислех че е сток , но се оказа ремус , но нито знам дали е за модела нито от какво е ,ако не е за модела , но не пречи на колата да се развинтва

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Стана топло и очакваме развитие. Колега как изглежда гърнето. Направи ни снимки, че доста хора са с мерак за такива ъпгрейди пък да не се окаже, че вместо upgrade стане downgrade.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- nasobg2
- Потребител
-
Zubcho написа:Стана топло и очакваме развитие. Колега как изглежда гърнето. Направи ни снимки, че доста хора са с мерак за такива ъпгрейди пък да не се окаже, че вместо upgrade стане downgrade.
Поздрави
да сложа чип и ще снимам всичко, въпреки че ,за самото гърне аз съм сигурен че е сток , стария стопанин на бабата разправя че е ремус , утре в м-комплект ще си покаже. А и аз не съм много спец та да го разпозная така , но на другата ми гърнето е ремус и има огромна разлика в това как са заварявани накрайниците на двете гърнета.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2