проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- stanislav angelov
- Потребител
-
- Кара: e46 320d avtomatik 2001
проблем

теч на нещо като масло отпред а всички течности на двигателя са на макс.
не съм свалял кората под двигателя ама май ще се наложиа от доре не се вижда нищо
Възможно ли е да е от скоростите???
бмв320д автоматик 2001г комби

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: проблем
Без сваляне на кората явно няма да стане ако се наложи измий мястото където е омаслено и виж къде ще избие
Антифриза и той е мазен 

- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Трябва да я качиш на канал и да свалиш кората за да видиш откъде е. И при мен няма загуба на течности, а имах омасляване по двигателя - като свалих кората се оказа много леко сълзене от маркуч на рейката 

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Без да свалиш кората няма как да разбереш.
Незнам дали ще ти помогне с нещо но преди време и аз имах подобен проблем. Оказа се че е от гарнитурата на картера. Губих масло в началото почети не се усеща но като се загрее добре и става по тънко съответно губиш повече
Смених е и всичко заспа 
Незнам дали ще ти помогне с нещо но преди време и аз имах подобен проблем. Оказа се че е от гарнитурата на картера. Губих масло в началото почети не се усеща но като се загрее добре и става по тънко съответно губиш повече

- stanislav angelov
- Потребител
-
- Кара: e46 320d avtomatik 2001
интересна работа ,явно е нещо дребно но винаги си мислим ,че проблема е голям.
това продължава вече доста време 2,3седмици вярно ,по няколко капки виждам сутрин но трябва да го оправя
благодаря за мненията.
това продължава вече доста време 2,3седмици вярно ,по няколко капки виждам сутрин но трябва да го оправя
благодаря за мненията.
Сложи един бял лист под колата и сутринта като го вземеш поне ще видиш какво е, защото "нещо като масло" е доста неопределено.... 

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
И аз имам някакъв теч 1 максимум две капки на вечер!Самата капка като изсъхне става като бяла паста за зъби

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
shark1986 написа:И аз имам някакъв теч 1 максимум две капки на вечер!Самата капка като изсъхне става като бяла паста за зъби![]()
Maсло с вода,коктейл

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Аз залагам на антифриз,не защото съм гадател или хвърлям боб,а защото при мен е така!Малко мазно петно между радиатора и двигателя!Не пада нивото на антофриза,защото капят няколко капки на ден!Ако не е това и с БЛИЗАНЕ става-сладко=антифриз,мазно=масло,ароматизатор=течност за чистачки,хидравличното масло е само за познавачи1 :

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Ако може да ползвам темата на колегата и аз да питам. Значи сменяха ми биалетка и тампоните на стабилизиращата щанга. Като свалиха кората имаше омасляване по компресора за климатика. Знам, че не е от компресора. От какво може да е? Колата е 320 автоматик 2002г.
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
И при мен го има това омасляване и аз се чудя от къде ще да е.А явно го има и при други колеги явно е някоя от детските болести при фейсовият дизел.Нека който се е справил този теч да сподели от къде е?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
tekabg написа:И при мен го има това омасляване и аз се чудя от къде ще да е.А явно го има и при други колеги явно е някоя от детските болести при фейсовият дизел.Нека който се е справил този теч да сподели от къде е?
турбото
12 мнения
• Страница 1 от 1