Проблем от нищото по време на движение...
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Проблем от нищото по време на движение...
Карам преди 1 час, заредил бензин, спирам да дам преднина, при тръгване колата буквално Умря. започна все 1 на 1 цилиндър да работи, замириса навсякъде на бензин, и започна да вие нещо отпред. Изгасих, тръгнах да паля, след 10 секундно въртене, стана ем се 1 запалила ем не, при подаване на газ, оборотите ги вдига Едва едва до кам 4-5 и после бавно ги смъква докато угасне, а газта постонно я държа натисната... и така и не запали не се оправи и ме дръпнаха до нас.
Колата е М50Б20 минато е 6 км от както съм заредил, приемам всякакви съвети
п.с. забравих да спомена, като вдигнах капака, миришеше адски мн на бензин, като пуснах парното също !
Колата е М50Б20 минато е 6 км от както съм заредил, приемам всякакви съвети

п.с. забравих да спомена, като вдигнах капака, миришеше адски мн на бензин, като пуснах парното също !
Последна промяна Ascendancy на 08 Мар 2011, 22:21, променена общо 1 път
- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Re: Проблем от нищото по време на движение...
А сигурен ли си че си сипал бензин,а не дизел на бензиностанцията или по-точно да са сипали дизел вместо бензин?
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Да де, ама ако са му сипали нафта на колегата, не би ли трябвало този проблем да се появи веднага след потеглянето от бензиностанцията, а не на шестия километър. Може просто да е попаднал на кофти гориво.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Ascendancy
-
-
Колега, карах 7 километра без никакъв проблем, а съм 200% сиг че не е омешано просто където заредих предлагаха само бензин, нафта нямаше...
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Виждал съм подобно нещо при запушване от лошо гориво, е така изведнъж изгуби мощност, паднаха оборотите сами и загасна.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

Колега от къде си заредил ? Абсолютно същия проблем с кола, зареждане от Петрола точно преди влизане в София от към магистрала Тракия.
- Ascendancy
-
-
Pei4 написа:Колега от къде си заредил ? Абсолютно същия проблем с кола, зареждане от Петрола точно преди влизане в София от към магистрала Тракия.
Ами от 1 бензиностанция в Дружба ( моя квартал ) и др път съм зареждал няма ядове ( Гордън ако някой дружбенец чете или я знаете ) Пък и защо миришеше така на бензин и започна да вие нещо при въртене ... ?
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Случвало ми се е с реното.Проблема беше горивен филтър-запушен.Сменял ли си твоя?

- Ascendancy
-
-
Не съм, утре това ще е 1вото нещо което ще проверя. Добре но при положение че съм карал тия километри... и че миришеше и от парното и отпред при двигателя и нещо започна да вие при въртене на ключа, дали е възможно нещо по горивни маркучи да е там скъсано или ддз ? Не е по запалителната система защото съм с нови 6 лули бубини и свещи
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Всичко е възможно
Тва с виенето да не се е прецакал стартера от многото опити да запалиш?

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Имах същия проблем след зареждане с бензин.Горе доло 1 КЛМ след бензиностанцията взе да губи цилиндри и понеже беше нагорнище една изгара 100-150м и изгасна (просто умря) .Дадохняколко пъти на контакт почаках малко завъртях и се оправя от тогава не зареждам на тази бензиностанция..Бог знае какви боклуци има в бензина .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Ascendancy
-
-
Проблема е отстранен !
Маркуча който е при бензинопроводите ( от вътрешната страна при колектора) беше скъсан, нямаше налягане и пръскаше от там бензин, смених го и колата е на 6.
Но ! Интересното беше че в това маркуче имаше РАПИДКА ?! Няма как да е засмукано явно е било слагано умишлено, някой може ли да ми каже дали е нарочно и с каква цел е било ?!
Маркуча който е при бензинопроводите ( от вътрешната страна при колектора) беше скъсан, нямаше налягане и пръскаше от там бензин, смених го и колата е на 6.
Но ! Интересното беше че в това маркуче имаше РАПИДКА ?! Няма как да е засмукано явно е било слагано умишлено, някой може ли да ми каже дали е нарочно и с каква цел е било ?!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Това пъклено дело е работа на "Баш Майстора". Не е предположение, да знаеш.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ascendancy написа:Проблема е отстранен !
Само не разбрах, за бензинопровода или за вакуумното маркуче говориш?

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
_65536_kb_sec_ написа:Ascendancy написа:Проблема е отстранен !
Само не разбрах, за бензинопровода или за вакуумното маркуче говориш?
Щом е пръскало бензин, явно е на горивопровода. Колега трябваше да му щракнеш 1 снимка и да дадеш адреса на последния майстор да ходим да го поздравим.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2