стартер
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- mira6ki
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i
стартер
Здравейте колеги! Искам да чуя мнения относно моя проблем,а тои е:за 3-ти път ми се лучва като трагна да паля и ми примигват всички лампи по таблото! Чува се едно цъкане от към двигателя(ясно че е стартер),но ако я оставя така и в близкия половин час не я бутна да запали ми цеди акумулатора до степен че немогат да ми мигнат лампите на таблото! чудя се дали четките лепятили нещо бобинката се е..а! Защо ми цеди акумулатора до край,не би ли следвало при такава голяма консумация да ми стопи и някои кабел по стартера(не сам усетил да мирише на стопено)?!?!?!?!?!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: стартер
Акумулатора как ти е? На мен ми се струва че ти е слаб и затова не ти пали и ти прави тези мизерии, замери го! Не може да ти го изтощава за половин час, ако е хубав и ти харчи отнякъде тока, най малкото през деня ще можеш да си палиш.

mira6ki написа: Защо ми цеди акумулатора до край
пиши в търсачката "таралеж" " консумация на ток" да видиш какво става

- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Колега, замери си акумулатора, виж какъв ти е пада на напрежението в момента на палене, провери си също и как ти зарежда акумулатора! А като тръгнеш да палиш има ли странни звуци, завърта ли веднага?!
- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Акумулатор-а е слаб и за това цъка и премигват лампите. Аз имах такъв проблем като си купих колата. Акумулатора си беше пресъхнал като пустинна локва
Интересното беше, че след като запали, ако я огася и после си палеше без проблем. Но изгасях ли я за повече от час, цъкаше и премигваха лампи.

Интересното беше, че след като запали, ако я огася и после си палеше без проблем. Но изгасях ли я за повече от час, цъкаше и премигваха лампи.

Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
sashozmeq написа:Акумулатор-а е слаб и за това цъка и премигват лампите. Аз имах такъв проблем като си купих колата. Акумулатора си беше пресъхнал като пустинна локва![]()
![]()
![]()
в този ред на мисли колеги проверявате ли си акумулаторите за течност системно? през 1 година примерно или 6 месеца?
колега толкова ли е трудно да подадеш ток от друга кола и ще си сигурен кое е за смяна ,акумолатора е ама ...
- mira6ki
- Потребител
-
момчета,акумулатора е 6! 12 дена бях в италия,върнах се седнах и акумулатора завартя като чисто нов! температурите падаха до -10-14 градуса никакви проблеми! за мен проблема е в стартера,но ми е странно кое по точно прави проблем в стартера - четките или бобината?!?!?
- mira6ki
- Потребител
-
и да уточня, 3-и пъти го е правила в рамките на 1 година включая и лятото!!!
- mira6ki
- Потребител
-
Акумулатор
ключ !!

11 мнения
• Страница 1 от 1