Откраднаха ми красавицата.........
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Откраднаха ми красавицата.........
a4koy написа:добре тогава е убеждавам ,че 40 лв на месец за паркинг тоест 40х12=480лв = на каскотопо добре на паркинг така ли е? ,но не навсякъде в близост има такъв... и имам още 1 въпросче може би ...то се отнася за каското :ако ми счупят джам или отоврят колата и от вътре задигнат музиката а у ...какво правим тогава каското ми плаща само щетите или и вещите? благодаря предварително ... въпроса ми е защото нямам паркинг наблизо ...
Не е по добре защото ако си удариш колата или някой те удари на паркинг например, няма да вземеш нищо и ще си я оправиш сам.

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Имам наблюдения за ДЗИ платиха ремонт на един близък поне 2000к ремонт на една Е46-ца, освен ДЗИ къде другаде че по наблюдения из форума май всиюки застрахователи се циганят.
- HardrockMan
- Потребител
-
- Кара: 520I
И в ДЗИ се циганят, махнах се от тях преди години още.

Следващият опит за комерсиален подпис ще доведе до бан!
- mipowers
- Потребител
-
- Кара: Е39 520!
mpp82 написа:Колеги най-накрая си взех парите![]()
надявам се скоро пак да съм в играта
Искрено се радвам,че имаш положителни новини:)И не бъдете толкова черногледи относно бг застрахователите,защото не знаете какво означава истински капиталистически застраховател,като шведите например.Никой не ти казва,че ако колата ти е над 8 год не ти изплащат щети,ама иначе си те застраховат.Правя си застраховката по телефона.Договарям се за една цена и идва фактура с двойно по-висока цена,вкл. ми застраховали и апартамента дето съм под наем?!Просто гледат да те изклатят,ако мине номера.Уникални са,а подписа договор и ако не си прочел внимателно си с двата крака,и да ходиш да се жалваш по комисии,няма спасение.Така,че питам за всичко.Между другото в Бг никога не съм имал проблеми със застрахователи,независимо за какво.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Ако прокурорката не бе пропуснала да напише № на рамата щях да си ги взема 1м.по-рано.
- HardrockMan
- Потребител
-
- Кара: 520I
Важното е, че си ги взел по добре късно от колкото никога. Колкото и да не сме доволни от застрахователите и политиката им без каско не си е работа пък хич.

Следващият опит за комерсиален подпис ще доведе до бан!
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Държавата ние такава анормална да кажа(по меко).Ето ви и един случай и от мен.Преди нова година моя позната тръгва да се прибира за БГ .Аз началото на декември бях при нея и усещам че ABS и рита много често и казвам че е хубаво някаде да погледнат колата.Отива тя след време за смяна на масло и немците в сервиза виждат че има счупена решетка на ABS и износени спирачни дискове , предлагат да и ги сменят тя първоначално се дърпа .От сервиза и казват че само 50 евро ще плати тя а останалата сума от 680 евро поема застрахователя. Понеже има риск от ПТП застрахователя без никакви проблеми изплаща сумата.А кажете ми сега и тук е Алианц и там е Алианц а може ли това да се случи и тук.ПС НИКОГА
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- a4koy
- Потребител
-
- Мечтае да кара: БМВ 520 е39
немците са светлинни години пред нас как да не оправят колата ,дори и инфраструктурата им е къде къде по напред...а кво даваме си парите за данъци и винетки ,а пътя е "избягай от 1 дупка да влезнеш в друга"
Only God Can Judge Me!!!
- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Това всичкото се случва защото ние сме дупедавци. Тъпчат ни от високото, а ние си траеме.
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5