Помощ за колонки във вратите Е36
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Помощ за колонки във вратите Е36
Здравейте имам следния проблем: Искам да сложа колонки във вратите както е показано на снимката, единственото което ме притеснява е че неискам да разглобявам вратата, и самата колонка без ламаринено черната решетка отгоре мисля че е грозно (какво мислите по въпроса).
Назнам дали се продават такива капаци за там или нещо от сорта, то най-лесно е да се залепи със силикон, но ще е не естетически нипнато.
Някакви идеи или решения.....БЛАГОдаря ви передварително.
Ето това е снимка без да има колонка да добиете представа
А пък това е със съответната колонка (единствениа модел с такъв размер който намерих) P.S не е закрепена само е сложена да си стои.

Назнам дали се продават такива капаци за там или нещо от сорта, то най-лесно е да се залепи със силикон, но ще е не естетически нипнато.
Някакви идеи или решения.....БЛАГОдаря ви передварително.
Ето това е снимка без да има колонка да добиете представа

А пък това е със съответната колонка (единствениа модел с такъв размер който намерих) P.S не е закрепена само е сложена да си стои.

- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
досега не бях виждал говорител с такъв размер. защо си избрал точно тази тонколона. ако виждам добре тя е коаксиална а ти и без това си имаш още 2 говорителя отгоре.
както и да е, това не беше по темата. не мога да ти намеря решетки с този размер. виж някой друг от форума ако може да ти помогне, ако не намериш помисли за вариант с плат.
както и да е, това не беше по темата. не мога да ти намеря решетки с този размер. виж някой друг от форума ако може да ти помогне, ако не намериш помисли за вариант с плат.
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
ok
аз ги сложих залепени са със силикон ще пусна снимки, избрах този размер защото такава е дупката в кората и не ми се реже кората да сложа 10см.
6 мнения
• Страница 1 от 1