Сервиз за помпа и глава

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Сервиз за помпа и глава

Мнение от Leon » 23 Ное 2005, 11:07

Опитвам да си стегна Пежо-то и трябва да закарам помпата на стенд за реглаж, знам само в Супер-дизел, има ли други? Освен това ми трябва сервиз, където мерят главата за кривини, както и евентуално шлайфане и съпътстващите услуги...
Never mistake motion for action...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Ное 2005, 0:30

Илияне,отиди в "Юве" на "Симеоновско шосе" - ако не го знаеш,движиш се по "Симеоновско шосе" от Зоопарка в посока "Макси"/околовръстен път.Като се качваш нагоре,отляво в пресечката,от която започва дипломатическото селище се намира сервиза - пише "Бош сервиз Юве". Питаш за Росен и казваш че те е пратил Георги със зеленото комби БМВ.Оттам нататък той ще ти помогне :idea:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 27 Яну 2006, 17:07

А дали могат да ми сменят подкачващата помпа ? С дизели се занимават, надявам се )) ?
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 27 Яну 2006, 17:42

всичко могат :winky:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 30 Яну 2006, 10:18

Абе нещо не съм очарован от сервиза ЮВЕ, поне на пръв поглед и това си е мое мнение ! Отивам днес да се записвам уж, нямаше свободни часове. До сряда. Обяснявам проблема - така и така искам да се смени помпата, имам си нова и т.н. Монтьора, при който ме пратиха нещо не беше на кеф, почна да се чуди как ли ще стане това ? Със сигурност не беше сменял такава помпа.. и казва : Ми то май ще трябва да се сваля резервоара, да се сваля ауспуха, кардана и т.н. Ако има капачка може и да стане отгоре.. и некакви такива. Аз започнах да се замислям дали да си оставям там колата. Почна да пита едно младо момче.. После ме пита - ти разглобявал ли си го ??? брейй съвсем се шашнах. Аз ако бях го разглобил сигурно щях да си сменя джажата сам.. Както и да е . Сега се чудя дали да ходя в сряда там ? Ако някой знае сервиз или майстор, където със сигурност знаят къде и как да пипнат та да сменят помпата моля да ми помогне :help:
Май както върви ще отида в Дару...
stay tuned
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Фев 2006, 20:41

Veson, с "Дару" ще се убедиш,че няма да свършиш работа и на всичкото отгоре ще изръсиш една торба пари :!:

Незнам на кой майстор си попаднал,принципно там нон-стоп се правят всякакви ремонти на всякакви автомобили и се чудя как така се е случило с теб :dunno:

Ако искаш,върни се и търси човека,чието име съм изписал в предишния пост :idea: Въобще направи това,което съм писал на Leon по-горе :D

Георги Пенчев
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ