РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от Master™ » 28 Фев 2011, 10:39

както и да е за сериозно не ставаме :mhihi:
Последна промяна Master™ на 01 Мар 2011, 1:59, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 TDS + 330ci
Детайли за колата: черни :)

Мнение от tosho_72 » 28 Фев 2011, 15:19

Master™ написа:брат от 100 човека дет реват за сериозни срещи.....евала дойдоха VAN , Nesko и още 2 момчета на които не знам никовете моля да ме извинят :mhihi: . Но със сигурност знам че повече на такива сериозни срещи не отивам пък ако ще и безплатна бира и пържоли да има.......... :mhihi: а и щях да забравя да поздравя момчетата на които са им званяли и още спяха в 13:00 :mhihi:

От тия дет реват за серизна среща съм и аз,на тая не можах да дойда по ред причини.Под думите серозна среща имам предвид,дата в недалечното бъдеще(примерно 27 март),да се говори и пише за тая среша отдалече,и да има време всеки да отмени ангажиментите си. А така казано -хайде тая седмица на полигона... , не могат да дойдат всички,и не виждам защо се сърдиш и палиш че няма да ходих вече :D Като се сабират хората на полигона нека да е така например всяка неделя който може 14:00 часа там,на еди кое си място,който може да дойде който не -здраве да е,другия път.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 28 Фев 2011, 17:05

tosho_72 написа:
Master™ написа:брат от 100 човека дет реват за сериозни срещи.....евала дойдоха VAN , Nesko и още 2 момчета на които не знам никовете моля да ме извинят :mhihi: . Но със сигурност знам че повече на такива сериозни срещи не отивам пък ако ще и безплатна бира и пържоли да има.......... :mhihi: а и щях да забравя да поздравя момчетата на които са им званяли и още спяха в 13:00 :mhihi:

От тия дет реват за серизна среща съм и аз,на тая не можах да дойда по ред причини.Под думите серозна среща имам предвид,дата в недалечното бъдеще(примерно 27 март),да се говори и пише за тая среша отдалече,и да има време всеки да отмени ангажиментите си. А така казано -хайде тая седмица на полигона... , не могат да дойдат всички,и не виждам защо се сърдиш и палиш че няма да ходих вече :D Като се сабират хората на полигона нека да е така например всяка неделя който може 14:00 часа там,на еди кое си място,който може да дойде който не -здраве да е,другия път.

виж тия щуротии от рода на сериозни збирки ги забравете сериозни хора в РУСЕ няма :nono: в това бъди сигурен Русе е един много долен град всеки плюе по другия и го товари зад гърба му :ranting: познавам много от хората които са ходели на полигони и разни други такива но много малко от тях са сериозни но наистина много малко :yes: а колкото до МАСТЕРА не му обръщай внимание сменил е дрогата или дилъра за това е така като тъпа П_Т_А в мензис :smoke:
По темата не знам колко години вече се знае всяка неделя по обяд или четвъртък вечер се ходи на полигона за семкачоплинг збирка :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 28 Фев 2011, 21:28

хахаха падаш :mhihi: ..... и тоз шундю ми се пада приятел....... смятай кви са ми враговете :mhihi:
По темата: ами кво да се сърдя брат.... от далеч ...далеч колко далеч :yes: писал съм 5 дена по рано.......... ако за 5 дена немое се наканиме значи Неското е абсолютно прав за сериозните работи. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 02 Мар 2011, 15:17

Забелязахте ли че най отгоре са извадили подфорумите на няколко града и както е нормално Русе го няма там :mhihi: едно се чудя ние болест ли сме или просто не заслужаваме да ни има на картата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 02 Мар 2011, 17:11

Ето ви една сериозна тема върху която да разсъждаваме. Няма да е никак лошо

viewtopic.php?f=3&t=241825

Пък мисля че ако се реши някак ще е по лесно и за нас да си организираме сбирките не мислите ли ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 02 Мар 2011, 18:31

slavianko написа:Ето ви една сериозна тема върху която да разсъждаваме. Няма да е никак лошо

Пък мисля че ако се реши някак ще е по лесно и за нас да си организираме сбирките не мислите ли ;)

И това ако не е най-сериозния човек :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 02 Мар 2011, 18:44

S7 написа:
slavianko написа:Ето ви една сериозна тема върху която да разсъждаваме. Няма да е никак лошо

И това ако не е най-сериозния човек :mhihi:

по сериозни виждат ли се?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 02 Мар 2011, 18:51

Серьозни винаги има само трябва малко да се размърдаме. Уж обсъждаме въпроса с някой познати пък дано излезе нещо в крайна сметка че е срамота такъв град с традиции с култура и всичко квото се сетите а да ни няма тук.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 02 Мар 2011, 19:28

Русе раздел що няма май всички се досещаме от практиката с такъв раздел в един друг форум :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 02 Мар 2011, 19:43

Master™ написа:Русе раздел що няма май всички се досещаме от практиката с такъв раздел в един друг форум :mhihi:
А замидлял ли си се че всички които акат в тоя раздел там, пишат и тука. Да си ги виждал тук да се държат така ;) Така че тоя проблем не го мисли. А и тоя форум не се казва тунинг-форум ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 02 Мар 2011, 20:31

Славяне , усещаш ли накъде отиват работите , кого ще цаним за организатор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тука най-сирйозен ми изглеждаш :mhihi: :yes:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 02 Мар 2011, 20:43

21:30 Монтюпе (КЕРОС) да си мерим 20-ките че нещо голяма скука ;) аз съм там 100% който иска да заповяда :)
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Мар 2011, 21:30

колеги може да направите една сбирчица,където да изкоментирате това
viewtopic.php?f=3&t=241794

и да си изберете някакъв регионален представител.
защото Русе е голям град с много ентусиасти и заслужавате да си имате регионална структура към бмв клуб бг.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 02 Мар 2011, 21:36

Silver320 написа:21:30 Монтюпе (КЕРОС) да си мерим 20-ките че нещо голяма скука ;) аз съм там 100% който иска да заповяда :)

батка за 5 дена събрахме с Неско 2-ма ти за днес ли говориш :) инъче и аз съм зарибен да си замеря 20-ката :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Русе