каква степен на инвалидност трябва за Мито-то ?!
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
BMW fan написа:Aбе не си заслужава за едното мито...
що да не си заслужава, по-гот ли е да ги дадеш на държавата и като още 1000 такива като тебе мислят ето готово - правителството ще си купи още 1-2 хубави С-класи.. служебни.. със служебно гориво, шофьор, служебни ремонти.. служебни значи ПЛАТЕНИ ОТ НЯКОЙ ДРУГ
където може да не плащаш на тая скапана държава задължително трябва да го правиш мамка им деба
No bling at the Ring
- Turboman
- ентусиаст
-
BadAngel написа:BMW fan написа:Aбе не си заслужава за едното мито...
що да не си заслужава, по-гот ли е да ги дадеш на държавата и като още 1000 такива като тебе мислят ето готово - правителството ще си купи още 1-2 хубави С-класи.. служебни.. със служебно гориво, шофьор, служебни ремонти.. служебни значи ПЛАТЕНИ ОТ НЯКОЙ ДРУГ
където може да не плащаш на тая скапана държава задължително трябва да го правиш мамка им деба
А знаеш ли какъв т***к е като трагнеш да продаваш,колата после,освен пълномощно трябва да си извадиш и добвък към него че инвалида няма претенции към автомобила,които е с срок една година
Добре де значи имам приятел който е 1ва степен на инвалидност това става ли?!
То нали 3 години като минат и се маха митото и псоле мога спокойно да си я пререгистрирам?!
А също така до колкото знам не може да е над 1.4 колата за да не се плаща мито?!
и още един въпрос извън това
Вярно ли е че лепенките по колите са забранени (говоря не за фимените ами така наречените car tattoo) ?!
То нали 3 години като минат и се маха митото и псоле мога спокойно да си я пререгистрирам?!
А също така до колкото знам не може да е над 1.4 колата за да не се плаща мито?!

Вярно ли е че лепенките по колите са забранени (говоря не за фимените ами така наречените car tattoo) ?!
- Turboman
- ентусиаст
-
forkson написа:Добре де значи имам приятел който е 1ва степен на инвалидност това става ли?!
1) Все още е до 1800сс и макс 100коня
2) Престави си че инвалида умре през тия 3 години,колата си остава вечно твоя на практика и трябва да я отбраняваш от наследниците
3) Забранени са лепенките,освена ако не са упоменати в талона.Аз карах една червена Корса с 2 напречни бели ивици през цялото купе и редовно ме занимаваха за тях,имаш право на допалнителен цвят които не е упомент до някви проценти и винаги спорех за тях с куките
- Гост
-
ако не е много твой човек не го прави ... в момента немога да оправя голфа ни ... баба почина 15 дена преди да изтекът 3те години и сега немога да сменя номера ... и са играем с помощ от публиката и разни циркови гимнастики за да я оправим .. ако не стане просто ми казаха да я бракувам щото с стар номер нема как да я карам
п.с. а да има друг вариант .. целото мито барабар с лихвите за 5-6 години аз по добре да си зема нов голф

п.с. а да има друг вариант .. целото мито барабар с лихвите за 5-6 години аз по добре да си зема нов голф

Ами човека е на 18 години кво да ви кажа... разболя се тежко от сериозна болести мнгоо време беше по болници и му издадоха 1ва степен но се оправи... тоест не е бабичка или подобно... пък и ми е мн добър приятел от повече от 4 години не мисля че ще стане няква разправия.. пък и най-малкото се познавам и с родителтие му които са супер яки и печени
тоест BMW 316 мога да си вкарам без да му плащам мито?
та значи 1ва степен става ?
мерси на всички за инфото

Turboman написа:1) Все още е до 1800сс и макс 100коня
тоест BMW 316 мога да си вкарам без да му плащам мито?
та значи 1ва степен става ?

мерси на всички за инфото
- Turboman
- ентусиаст
-
- Turboman
- ентусиаст
-