Питане за задна броня+
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
Питане за задна броня+
Здравейте
,
Първо искам да се извиня ако това не е правилния раздел за моята тема
Трябва да ида до каското за оглед на щета.... Някъв рандом малоумник решил да спре в мен директно отзаде в следствие на което от средата посока десен стоп задната броня ми е нацепена във форма на zZZz ..Нещо подобно са на форма дупките. Освен това от удара ми е заминал и среден десен парктроник.
Въпроса ми е като отида до каското за кво да си настоявам да ми пишат ... Да не стане така да ми пише 1 боя само и да ме прекарат тез тарикати.... А бронята е пластмаса няква не мисля че става раота само да се пръсне с боя. Парктроника знам че са няколко части вътре зад бронята и се притесняям да не пише само тази която е от вън (не знам как да се изразя правилно)
Ако има някои по запознат с устроиството да ми помогне моля.
Благодаря на всички отзовали се

Първо искам да се извиня ако това не е правилния раздел за моята тема

Трябва да ида до каското за оглед на щета.... Някъв рандом малоумник решил да спре в мен директно отзаде в следствие на което от средата посока десен стоп задната броня ми е нацепена във форма на zZZz ..Нещо подобно са на форма дупките. Освен това от удара ми е заминал и среден десен парктроник.
Въпроса ми е като отида до каското за кво да си настоявам да ми пишат ... Да не стане така да ми пише 1 боя само и да ме прекарат тез тарикати.... А бронята е пластмаса няква не мисля че става раота само да се пръсне с боя. Парктроника знам че са няколко части вътре зад бронята и се притесняям да не пише само тази която е от вън (не знам как да се изразя правилно)

- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
Re: Питане за задна броня+
принципно по-важното е в какъв сервиз ще ти отстранят щетата....веднага ще ти поясня-ако те пратят в техен доверен сервиз със сигурност ще те претупат, но ако имаш право на възлагателно писмо, в сервиза,който си избереш ще повикат застрахователите на допълнителен оглед след разглобяването и ще доопишат всичко останало,което не се вижда на първончалният оглед (това е и в техен интерес, ще изкарат повече пари от по-големия ремонт)! въпроса е имаш ли право на възлагателно писмо тъй като само в някои застрахователни компании ти дават това право когато автомобила стане над три годишен, а нали се сещаш че вече няма Е39-ки на тези години....
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
FragNatic написа:Здравейте,
Първо искам да се извиня ако това не е правилния раздел за моята тема![]()
По добре звънни на мобилна група.Ще ти я огледат на място и после за възлагателно писмо.Към коя зк си?
Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
Ми ходих аз до ДЗИ.... Та ме снимаха квот снимаха..... Тя работата мойта е малко на кантар. Откраднати ми бяха 2те стъкла на страничните огледала (едното шоф. беше хелиоматик
) скоро след тва някой убитак маневрирал в 1 тясна уличка та решил да ми огъне калника под лявото странично, че намерих едно напукано и го минавам като една щета. За тва там нямат ко да напраят. Поне една 100нка тряя ми дадат за калника като елемент ремонт и поне още толкова за стъклото. (говоря минимум) Ама за задната броня се напраиха нещо на интересни... Някав малоумник спря отзаде в мен. "Не те видях!" Абе как няма да ме видиш Е39 на аварийки в слънчево време 8 сутринта(неделя) на широко кръстовище без да има друга движеща кола в радиус от 100метра. Та нацепи ми бронята ама среден десен парктроник ми отказа...после работи извстно време и имам съмнения , че някой пак беше ме подпрял и отново отказа... Сега датчика не работи 100% доказано (знаете как се проверяват 1 по 1) ама тез рапони от ДЗИ Тъй като на снимката нищо не излизало (то наистина удара е точно до датчика и външно му ня нищо) и няяло да пишат... Ядосах се аз и в крайна сметка стигнахме до 2ри оглед ся като свалят задната броня..
Ама тоз датчик е капут... ко тряя ще зема и ще набия 2-3 шута да го чупя леко вътре (хубаво си мислех да го чукясам преди да го снимат)... Ще си в правя дет ми кеф и ще им давам фактури .И ся в понеделник отивам на бояджията да видим кво ще има и да действам....
А някой ми каза че тряяло да искам щета по електрониката демек ми е прекасната няква верига в следствие на удара....Ама от къде да знам аз тез неща
Че такива простотии

Ама тоз датчик е капут... ко тряя ще зема и ще набия 2-3 шута да го чупя леко вътре (хубаво си мислех да го чукясам преди да го снимат)... Ще си в правя дет ми кеф и ще им давам фактури .И ся в понеделник отивам на бояджията да видим кво ще има и да действам....
А някой ми каза че тряяло да искам щета по електрониката демек ми е прекасната няква верига в следствие на удара....Ама от къде да знам аз тез неща

Че такива простотии

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Колега с времето ще им хванеш цаката на застрахователите.Ако имаш съмнения за някоя щета в бъдеще,"дооправия" за да си сигурен че ще мине.Щета се снима на измита кола тогава всичко "изпъква" хубаво.
5 мнения
• Страница 1 от 1