Много гори

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Re: Много гори

Мнение от BABHOMED » 25 Фев 2011, 20:33

завишен ти е разхода определено както и на един колега с 535 Е34 на него му даваше 32л газ градско луда работа ей ....
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 25 Фев 2011, 20:46

хора един газ инжекцион не е особено скъп. много ми е интересно как мойто комби е34 м50 ванос гори м/у 10.5 и 12 в града :roll: (Пловдив) при положение че съм с 235/50/16 гуми
колега, кажи от кой град си за да те пратим на читав газаджия
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 25 Фев 2011, 20:48

До автора на темата: изобщо не си споменал каква е газовата: АГУ или Ги, от колко време караш на газ, как работи на бензин мотора, съска ли от някъде като работи и т.н. Изобщо всеки един от форума е извадил къде карти, друг боб, трети на кафе, пети на кълбо гледа. Е как искаш да стане, изобщо имаш ли идея какво да провериш и как да го направиш реално. Ми ще ти харчи и 100/100 газ, ще ги папка, изобщо нямаи да разбереш и натам отиват нещата ако не се вземеш "у ръце". Давам ти пример с мен: когато почна да ми се вдига разхода на газ и не можех да го контролирам повече, просто изхвърлих изпарителя и си купих нов, ся какъв е що е - държавна тайна, и не е скъп, катопочне да прави мизерия ще си взема нов, това е. Какво е положението при теб не е ясно, причините може да са много, т.е. да са се натрупали във времето ако не си давал пари за подръжка и само масло и бензин, те така се получава. Поздрави.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Фев 2011, 20:56

Turbo_Ted написа:хора един газ инжекцион не е особено скъп. много ми е интересно как мойто комби е34 м50 ванос гори м/у 10.5 и 12 в града :roll: (Пловдив) при положение че съм с 235/50/16 гуми

Ти само по надолнища ли караш??? мойта с газов инжекцион под 10 извън не е падала , градско 15-18 , ти кво напрай , кви 12???с гуми 15 205..
Кат земете да ги пишете тия разходи... Газта в момента не става и всички коли горят.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 25 Фев 2011, 21:01

В ранна есен миналата година когато карах още на газ успях да я сваля на 8.5/100 при максимална 120-130 рядко.Градско лятото с маалко по адекватно каране ми даваше 16.ГИ AG със 225/16" автоматик 2.5
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 25 Фев 2011, 21:14

JIKI_RACER написа:
Turbo_Ted написа:хора един газ инжекцион не е особено скъп. много ми е интересно как мойто комби е34 м50 ванос гори м/у 10.5 и 12 в града :roll: (Пловдив) при положение че съм с 235/50/16 гуми

Ти само по надолнища ли караш??? мойта с газов инжекцион под 10 извън не е падала , градско 15-18 , ти кво напрай , кви 12???с гуми 15 205..
Кат земете да ги пишете тия разходи... Газта в момента не става и всички коли горят.

живко, ако искаш да ти я дам да я покараш, и ако гори колкото казвам кво ще напраиш?
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Фев 2011, 21:36

Turbo_Ted написа:
JIKI_RACER написа:

живко, ако искаш да ти я дам да я покараш, и ако гори колкото казвам кво ще напраиш?

Искам те на сбирката пълен до горе с газ....правим 50км , караш зад мен и наливаме.
колкоото изгориш пълня и 2 литра ракия давам .ако не даде 12..искам тука с ГОЛЕМИ БУКВИ да го напишеш.
М50Б20 в е34 под 15 газ градско е абсурд , в София 18 не ги харесва.
със 140 намагистралата гори 11 , твоята сигурно гори 8 ?аре сстига глупости вече.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Фев 2011, 21:44

Turbo_Ted написа:
JIKI_RACER написа:

Aaaa и другото , тя хубуу не гори , а върви ли ?

Прочети колко харчи немски бензин , разликата с газа е +20% ..сметката мое да си я сметнеш сам.
Направи една анкета .сега 2.8цата ми гори по малко от 20ката , шофера е същия гаазовата и колата. и пътя и задръстването .
Спирам ,че запалих много...аз в Пловдив не съм ходил никога,и утре няма да ходя.
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 25 Фев 2011, 21:45

ще те оставя да си мислиш квото искаш, че ще ми се карат админите :mhihi: където съм отишъл - върнал съм се благополучно, върви си прилично колата, ама все пак всеки си знае :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Мнение от fox1981 » 25 Фев 2011, 22:02

То регулажа на ГИ е доста важен за разхода.Аз моята като и монтираха ГИ-то хареше към 15-18 :( Сллед подробен регулаж на пътя за летището в София вече ми хари м/у 12 и 13 градско при положение че всеки ден пътувам Надежда-Дружба.А пък вървежа е :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 27 Фев 2011, 0:42

JIKI_RACER написа:

Е твойта кола еталон за разход ли е?
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 27 Фев 2011, 1:21

Момчета, наистина понякога, когато пишем конкретни данни, у колегите се появява съмнение..Все пак караме БМВ-та, не го забравяйте. Самата кола ГОРИ. И то ГОРИ като ЛАМЯ.... Триглава, за скъсаните ни джобове.. Никой от Вас не познавам лично, нито искам да влизам задочно в някакви спорове. Но за немалкото си години съм сменил немалко коли и между тях не едно БМВ. Само трийската ми гореше под 15. Като четат кво пишете, за някви разходи на Тико, някои от младите момчета може да повярват. А в днешно време май разхода определя покупката на един автомобил и току-виж си купили 34-ки. А после .. Що гори толко????? Ми щото е 34-ка.. Просот колата си гори.
И Жики Рейсър е прав. Вярно казва момчето-- наистина газта е пълен та*ак в момента- Абсолютно никакво качество! И всички коли на гас горят повече. Пожеланието ми към абсолютно всички колеги е да си караме колите с кеф и да можем да ги зареждаме.

пп- съвсем добронамерено се включвам, не искам да споря с никой. С най-добри пожелания към всички колеги.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 27 Фев 2011, 4:17

TheKiller написа:
JIKI_RACER написа:

Е твойта кола еталон за разход ли е?

Не бе , мойта е кенеф и гори , ама твойта е най яката..аз не съм имал 20ка ,нема от де да знам за 40 хил.км голко гори.
И не е не била с 13.5 компресия и не съм я карал и на бензин 1 година почти и след това не сум слагал и газ.
тва е кат тдс дет гори 6 извън и 8 градско - може...............ама на 50км.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 27 Фев 2011, 11:21

pepitoooooooooo написа:... Що гори толко????? Ми щото е 34-ка.. Просот колата си гори. ...

:yes:

Те това е истината дето и аз се опитвам да обясня на младежите...

С технологиите от миналия век толкова.
Сега новата 20-ка Ф10 гори два пъти по-малко и върви 3 пъти повече. Ама струва 150К.

Пък ние пак имаме обермител класе автомобили, но с пазарна оценка 3К и съответно те горят много и вървят малко :ok:
Имат си емоционални плюсове, дето новите ги нямам и технически минуси дето новите също ги нямат и така... :smoke:

Поздрави,
Д
Изображение

Предишна

Назад към E34