Заготовка за ключ!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- dido ra6kov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Мечтае да кара: NISSAN GT-R
Заготовка за ключ!?
Как бих могъл да се сдобия със заготовка за ключ за Е39-2002г. (ромбоидния - с бутоните за закл.и откл.) и колко пари ще струва тя ?
Има кой да я нареже и програмира.
Има кой да я нареже и програмира.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Заготовка за ключ!?
От оторизиран сервиз излиза най-изгодно за момента .
Идва си готов нарязан и програмиран,излизаше около 300лв.
Идва си готов нарязан и програмиран,излизаше около 300лв.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ромбоидните ключове с външен нарез са голям дефицит в момента и са си доста скъпички. Има и китайски заместиетли, които не ги препоръчвам на никой.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
mad_presley написа:Ромбоидните ключове с външен нарез са голям дефицит в момента и са си доста скъпички. Има и китайски заместиетли, които не ги препоръчвам на никой.
Пресо,на кое казваш външе нарез? Мога на момента да намеря перфектни заготовки от ромбоидния и другия вид с нареза по средата и с нареза като стария ключ на Е39 но без платки....заготовки да искате

П.П: Пресо,твоите които нарязвахме последно към алармата бачкат ли си още?

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Такива ако ви трябват и не са китайски, казвайте колко искате и март края идват !
Нареза не се ли казва бягаща вълна..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-RE ... mainQ5f100
Нареза не се ли казва бягаща вълна..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-RE ... mainQ5f100
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Предполагам,че на колегата ключа трябва да е с вътрешния нарез,между ключарите си го знаем "змейка"
- eduard88
- Потребител
-
- Кара: е39 530Д '01
А тези който показваш колега sadex5 се нарязват от автоключар, обучвам си го и работи както оригиналния нали?Защото ми се ще да си направя още един защото ми е само 1, а пък за сега не ми се дават 300 лв. И също искам да питам как става поръчката,защото не съм пазарувал до сега от е-бей.
- dido ra6kov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Мечтае да кара: NISSAN GT-R
eduard88 написа:А тези който показваш колега sadex5 се нарязват от автоключар, обучвам си го и работи както оригиналния нали?Защото ми се ще да си направя още един защото ми е само 1, а пък за сега не ми се дават 300 лв. И също искам да питам как става поръчката,защото не съм пазарувал до сега от е-бей.
Да колега и аз съм с един ключ и искам да си направя още един, но ти от къде си сигурен че тази заготовка в ибея има платка с чип вътре и като го нарежиш ще има какво да програмираш (обучиш) и да си го ползваш пълноценно, а не само за отключване като сервизен ключ!?
Лично на мен не ми се вярва тази заготовка на тези пари да е оборудвана с платка и чип.....
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Тази заготовка кояето е показал Емо (sadex5) е абсолютно празна вътре на 100 % Тук също се намират такива заготовки
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
im0tep написа:Пресо,на кое казваш външе нарез? Мога на момента да намеря перфектни заготовки от ромбоидния и другия вид с нареза по средата и с нареза като стария ключ на Е39 но без платки....заготовки да искате![]()
Външен е като твоя, вътрешен (змейка) е с канал по средата. Ако е само за кутийка добре, но цял ключ външен нарез с платката вътре си е дефицит. Китайските от ибей никак не са препоръчителни.
От моите единия сдаде багажа

- im0tep
- старши ентусиаст
-
mad_presley написа:im0tep написа:Пресо,на кое казваш външе нарез? Мога на момента да намеря перфектни заготовки от ромбоидния и другия вид с нареза по средата и с нареза като стария ключ на Е39 но без платки....заготовки да искате![]()
Външен е като твоя, вътрешен (змейка) е с канал по средата. Ако е само за кутийка добре, но цял ключ външен нарез с платката вътре си е дефицит. Китайските от ибей никак не са препоръчителни.
От моите единия сдаде багажа
Да да,с платка определено са дефицит иначе само кутийки със заготовка се намират лесно,поне в нашите среди
П.П: Какво стана с твоя,да не се откъсна заготовката? Ела да го оправим
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Ей го къде е китаеца, дето не трябва да купуваме такива
http://www.keymam.com/product_view.asp?pid=71
Аз имах 3-4 ключа от е39 и е46 останали в сервиза и взех че преди време ги хвърлих..Но да кажем в ибея има понякога да се продават по 20-30 $, но дали механиката не им е ритнала кюнеца не се знае.
http://www.keymam.com/product_view.asp?pid=71
Аз имах 3-4 ключа от е39 и е46 останали в сервиза и взех че преди време ги хвърлих..Но да кажем в ибея има понякога да се продават по 20-30 $, но дали механиката не им е ритнала кюнеца не се знае.
12 мнения
• Страница 1 от 1