Предложение за Джанти
Модератор: bum_bum
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Re: Предложение за Джанти
PEEL_OFF написа:...да отива и с голям борд обаче половината от снимките на 36-ци с борд или отзад окачването е на кокъл с ход 2см. и направо ти изпадат пломбите дори и по магистралата, или е бая надървено и седи като москвич. та ако се съобразяваме с оригиналното ет за е36, джанти с такива бордове и голямо ет са достра редки даже направо ги няма.
Нови можеш да си поръчаш с размер избран лично от теб,но цената ще е около 2000е,ако говорим за истински джанти с двоен борд(на две нива),който е направен от полиран алуминий.
Втора ръка е почти невъзможно да се намерят особено 18ки и то с 10J,които да влезнат в е36,но все пак изкачат.
Дори съм си подсигурил два комлекта такива джанти,едните ги има в по-горните постове а другите сa изненада...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди бараки :)
- Мечтае да кара: e30,36 M3
Борис_Малинов написа:PEEL_OFF написа:...да отива и с голям борд обаче половината от снимките на 36-ци с борд или отзад окачването е на кокъл с ход 2см. и направо ти изпадат пломбите дори и по магистралата, или е бая надървено и седи като москвич. та ако се съобразяваме с оригиналното ет за е36, джанти с такива бордове и голямо ет са достра редки даже направо ги няма.
Нови можеш да си поръчаш с размер избран лично от теб,но цената ще е около 2000е,ако говорим за истински джанти с двоен борд(на две нива),който е направен от полиран алуминий.
Втора ръка е почти невъзможно да се намерят особено 18ки и то с 10J,които да влезнат в е36,но все пак изкачат.
Дори съм си подсигурил два комлекта такива джанти,едните ги има в по-горните постове а другите сa изненада...
От този пост става ясно че няма смисъл от такава инвестиция,
- PEEL_OFF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Умрело е36
- Мечтае да кара: кола на газ...
2000 еуро... нали знаеш колега, че то с пари всичко става ама дали си заслужава е друга тема.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Борис_Малинов написа:PEEL_OFF написа:...да отива и с голям борд обаче половината от снимките на 36-ци с борд или отзад окачването е на кокъл с ход 2см. и направо ти изпадат пломбите дори и по магистралата, или е бая надървено и седи като москвич. та ако се съобразяваме с оригиналното ет за е36, джанти с такива бордове и голямо ет са достра редки даже направо ги няма.
Не ми е познат "термина", иначе видовете липове (борд) са съответно: slant, stepped и flat...
Ето и малко картинки да стане ясно на тези, които имат интерес:
1. slant lip (най-рядко срещаните, най-трудно достъпните и съответно най-скъпите):

2. stepped lip

3. flat lip

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Значи става въпрос за вторта снимка...,борда е на две нива,а не цял.
За съжаление без пари не могат да се намерят подобни "бижута",дори и по немско,австрийско и т.н.Там подобни джанти се кичат само за позиране и в много редки случаи се продават.
PEEL_OFF написа:2000 еуро... нали знаеш колега, че то с пари всичко става ама дали си заслужава е друга тема.
За съжаление без пари не могат да се намерят подобни "бижута",дори и по немско,австрийско и т.н.Там подобни джанти се кичат само за позиране и в много редки случаи се продават.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
много хубава тема,но да ви споделя мойте мъки.Сложих 17-ки покарах и бях много доволен от пътното поведение,но само това.Друсането и ядовете не можах да ги преглътна,а съм гумаджия
Ебати гадната страна,за да имам готина визия трябва да пълзя по родните ни гадни пътища.Засега стоенето на пътя го подобрих кат сложих 225/60/15,но имам некой друг комплект 17-ки и 18-ки и така се изкушавам

ТДС - Турбо Див Селянин
Според мен Брок Б1 най-много тичат на е36...... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
според мен , много се самозалъгваш
ако искаш да направим анкета да видим форума какво ще отговори

ако искаш да направим анкета да видим форума какво ще отговори

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Като всичко е въпрос на вкус не виждам смисъл от анкети... на един му харесват тия на друг ония и така. Като 80% от българите слушат чалга това прави ли я най-яката музика ?

svilgg написа:според мен , много се самозалъгваш
ако искаш да направим анкета да видим форума какво ще отговори![]()
За мен ли говориш? Как прецени че се самозалъгвам? Според мен ти се самозалъгваш.....кажи ти кои джанти тичат най-много на е36 според теб...?
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- svilgg
- ентусиаст
-
вярвай ми на света съществуват и други джанти освен Брок Б1
Вземи разгледай малко Биммерфорума да се просветлиш
и , да всичко е въпрос на вкус , но неможеш да кажеш "Според мен Брок Б1 най-много тичат на е36......
" само защото ги имаш
давам ти шанс
разгледай тия линкове дето съм ти ги дал , и после пак ще те питам кои джанти най много тичат на е36 , ама ще ми кажеш честно
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1425268 (тук в момента са около 28 страници , струва си да се разгледат всичките)
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1105449 (приблизително 100 страници , аз лично с кеф съм ги разгледал всичките , има какво да се научи
)
и този форум не е чак толкова известен , но става въпрос в него за едни ей такива джанти дето могат да ти потекат лигите по тях , струва си да се разгледа секцията whores' rides
http://www.wheel-whores.com/forum/viewf ... 77136cd4ac (аз лично го разглеждам ,само за да видя доколко може да се вманиачи човек ... той сайта и затова така се казва де хехе )
enjoy
Вземи разгледай малко Биммерфорума да се просветлиш
и , да всичко е въпрос на вкус , но неможеш да кажеш "Според мен Брок Б1 най-много тичат на е36......

разгледай тия линкове дето съм ти ги дал , и после пак ще те питам кои джанти най много тичат на е36 , ама ще ми кажеш честно

http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1425268 (тук в момента са около 28 страници , струва си да се разгледат всичките)
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1105449 (приблизително 100 страници , аз лично с кеф съм ги разгледал всичките , има какво да се научи

и този форум не е чак толкова известен , но става въпрос в него за едни ей такива джанти дето могат да ти потекат лигите по тях , струва си да се разгледа секцията whores' rides
http://www.wheel-whores.com/forum/viewf ... 77136cd4ac (аз лично го разглеждам ,само за да видя доколко може да се вманиачи човек ... той сайта и затова така се казва де хехе )
enjoy
- svilgg
- ентусиаст
-
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
svilgg написа:VesoPesa мисля продава сега такъв борбет
Мисля, че да... аз дори се замислям дали може да се разпробие на 5х112 или трябва да погледна офсета дали няма да стане и с фланци, да си ги боцна...