Шум от съединителя.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Шум от съединителя.
по темата на колегата мисля че маховик
а за да не пускам нова тема моят съединител когато е студена колата от него се чува стържене,при натиснат педал,от какво може да е (аксиален лагер)???? и цена на комплект или поотделно ако някой е сменял на ТДС.
мерси

а за да не пускам нова тема моят съединител когато е студена колата от него се чува стържене,при натиснат педал,от какво може да е (аксиален лагер)???? и цена на комплект или поотделно ако някой е сменял на ТДС.
мерси
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Питай колегите които продават части от платения раздел, ще ти дадат добри оферти. Цената варира от 200 до 400 лв взависимост от марката 

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
cherepa83 написа:по темата на колегата мисля че маховик![]()
мерси
Колега твоята работа съм почти сигурен, че е аксиалния лагер. В Дару кар е 138 лв. ако не греша. А моят проблем наистина ще е маховика, но докато не я разглобя няма да съм на 100% сигурен. А по въпроса за лагер в скоростната кутия не мисля, че е това, при вдижение всичко е наред.

bmwinio написа:cherepa83 написа:по темата на колегата мисля че маховик![]()
мерси
Колега твоята работа съм почти сигурен, че е аксиалния лагер. В Дару кар е 138 лв. ако не греша. А моят проблем наистина ще е маховика, но докато не я разглобя няма да съм на 100% сигурен. А по въпроса за лагер в скоростната кутия не мисля, че е това, при вдижение всичко е наред.:):)
точно, и аз си мисля че ако беше от кутията щеше да се усети в движение,а ти не споменаваш такива симптоми
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
всички колеги сте прави.50%–акс.лагер,50%–маховик.колегата да пише като отстранипроблема
- hriskoss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525тдс
колега когато свалиш маховика го занеси на няколко майстора,защото е много трудно да разбереш дали е здрав, когато откриеш проблема пиши,защото много хора имат този проблем
- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
Непременно ще пиша като разглобя колата, а по въпроса за майсторите: Ще разчитам на собствения си опит, но ако ме усъмни нещо ще го занеса на един майстор, с който се консултирам, когато имам непонятни за мен проблеми 

колеги нещо трябва ли да внимавам като свалям кутията , или всично си е по стандартния начин
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
cherepa83 написа:колеги нещо трябва ли да внимавам като свалям кутията , или всично си е по стандартния начин
Действай

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
Няма нищо сложно в свалянето на кутията
Жалко, че ще се забави решението на темата, понеже сега нямам никакво време, но до десетина дена и това ще стане понеже много ме гложди какво е. Реално проблема е незначителен, но мен ме дразни и ще го отстраня, за това и пуснах темата да разбера дали и други колеги са се сблъсквали с това и съответно какво е било.
:):)

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2