Застрахователите...и случая Х5 - как може да ви прецакат!
Модератор: Технически модератори
Re: Застрахователите...и случая Х5 - как може да ви прецакат!
Сезирал съм всичко живо що може да се сезира
.
Чакам им контра ответа до 15 дена и ако е "не" влизаме в съда и там вече каквото сабя покаже...
Свикал съм и няколко ПР агенции да ги пишем по вестниците и така.
Аз за съжаление не съм ги избирал Булстрад малоумниците. Купих колата втора ръка на 3 годиники и тя си имаше застраховка там. Просто прехвърлих всичко на мое име.
Грешни пари биха били читава кола с уж читаво каско да я презастраховам...ама досега не се бях разправял с тея идиоти.

Чакам им контра ответа до 15 дена и ако е "не" влизаме в съда и там вече каквото сабя покаже...
Свикал съм и няколко ПР агенции да ги пишем по вестниците и така.
Аз за съжаление не съм ги избирал Булстрад малоумниците. Купих колата втора ръка на 3 годиники и тя си имаше застраховка там. Просто прехвърлих всичко на мое име.
Грешни пари биха били читава кола с уж читаво каско да я презастраховам...ама досега не се бях разправял с тея идиоти.
BMW 5-series POWER!
Колега,препоръчвам ти да се обърнеш и към КФН...Комисия по Финансов Надзор.Те могат също да помогнат, в решаването на твоя случай
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
BadAngel написа:криза си е
аз имам птп от 15ти януари, това е този слънчевия уикенд, беше 15 градуса
отказаха ми щетата, защото колата ми е била с летни гуми
Никъде в закона не пише че трябва да си със зимни гуми! Закона е за дълбочина на грайфера! Пиши възражение! Не им се оставяй!

TPAKTOP написа:BadAngel написа:криза си е
Никъде в закона не пише че трябва да си със зимни гуми! Закона е за дълбочина на грайфера! Пиши възражение! Не им се оставяй!
така е колега, но в общите условия е упоменато, че трябва да се използват гуми, подходящи за сезона
по принцип съм далеч от мисълта, че може да си караш зимата с летни гуми, но конкретно в деня на събитието беше 15ина градуса, което сметнах че е ОК за летни гуми
преглътнах го вече, връчиха ми официален отказ в писмен вид така или иначе..
No bling at the Ring
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
BadAngel написа:TPAKTOP написа:BadAngel написа:криза си е
така е колега, но в общите условия е упоменато, че трябва да се използват гуми, подходящи за сезона
по принцип съм далеч от мисълта, че може да си караш зимата с летни гуми, но конкретно в деня на събитието беше 15ина градуса, което сметнах че е ОК за летни гуми
преглътнах го вече, връчиха ми официален отказ в писмен вид така или иначе..
Точно този официален отказ се обжалва! Щом е било ПТП си има описани атмосферни условия пътна настилка и т.н. А при кой застраховател си?

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
изглежда вс компании се циганят за всякакви идиотщини... аз съм в Уника, но ще ги сменя ама незнам с Кой то вече ебати каското за кво ми е като се правят на луди и 1 месец ти правят колата...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Хора не желая да ги хваля като мои ама Армеец са единствените коректни застрахователи! Бил съм застрахован и към ДЗИ и към Евроинс и към Булинс - с Армеец съм най-спокоен! Вярно там се плаща най-много но всичко си е перфектно!

BadAngel написа:криза си е
хахаха колега чакай сега...аз толкова общои условия съм чел...токава нещо до сега не съм срешнал...

Може да го сканираш, ако не е проблем.
ако това е истина си взимаш от местната метеорологична служба бележка за въпросния ден какво е било времето...
но пак казвам никога не съм попадал на изискване на гуми за даден сезон...има си закон за дълбочината за грайфера само...да не са се позовали на това?
но пак казвам никога не съм попадал на изискване на гуми за даден сезон...има си закон за дълбочината за грайфера само...да не са се позовали на това?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има, закон, но ако някъде в дребния шрифт на полицата пише и за гуми според сезона, 99% ще спечели застрахователя в съда. Да не говорим за топлите връзки със съдиите. Температурата в този ден формално не дава основание да се кара с летни гуми. То има и слънчеви дни, но пак трябва да са пуснати фаровете.
Never mistake motion for action...
АКО-то мирише и стои в WC-то...колегата да каже какво има!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Има, закон, но ако някъде в дребния шрифт на полицата пише и за гуми според сезона, 99% ще спечели застрахователя в съда. Да не говорим за топлите връзки със съдиите. Температурата в този ден формално не дава основание да се кара с летни гуми. То има и слънчеви дни, но пак трябва да са пуснати фаровете.
На коя полица? Аз ей сега прелистих всичко и нищо не се споменава за гуми неотговарящи за сезона

Току що даваха по код криминално за кражбите на коли, Metallium, точно казаха за такъв случай като твоя на едно момче дето са му откраднали буса, и казаха хора които имат проблеми като твоя - с неизплащане на каско да ги потърсят на kodkriminalno@btv.bg така че свържи се и с тях най добре
www.bmwпрофесори-bg.net
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
А обърна ли внимание защо не искат да му изплатят "крупната" сума от 6400 лв?
Защото вечерта преди кражбата някой друг (шофьор, 99% негов служител), а не той е паркирал буса пред блока
Аман от апаши, от застрахователи и от шибаните им мизерии
Защото вечерта преди кражбата някой друг (шофьор, 99% негов служител), а не той е паркирал буса пред блока

Аман от апаши, от застрахователи и от шибаните им мизерии

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD