Въпрос за пружини?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за пружини?
Колеги преди да напиша темата предварително проверих дали има тази информация в предишни теми, но така и не намерих отговор, та въпроса ми е следния : какво означават маркировките на пружините за предницата, понеже искам да закупя по-ниски пружини , немерих едни от 525д които имат маркировка на всеки ринг по една лентичка розава боя ,искам да разбера какво им е значението , имат ли значение за височината твърдостта на окачването, комфорта и прочие.
Благодаря ви предварително! Колата е 528i 1998г.
Благодаря ви предварително! Колата е 528i 1998г.
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Re: Въпрос за пружини?
Колега и мен много ме интересува тази тема,понеже наскоро си взех е39 и не очаквах такава возия.Карах е34 че тя си беше чиста лимузина,паветата из Пловдив не ги усещаше и си мислех че като взема по нова 5-ца и возията ще е по яка.Много съм разочарован,вози почти като голф
мисля си дали не е само в моята кола,да не би да са сменяни пружините с по твърди.

Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Може да ти е твърдо окачването. При мен колата вози много меко и всеки който се е возил го забелязва.

- kostadink
- Потребител
-
- Кара: Е39 525i
и при мен Е39 вози доста по меко от старата ми Е34. Може да си със спортно окачване. Карал съм се на такова Е39 и е осезаемо по твърда от мойта.
Няма ли някаква таблица, по която да се водим и да сравняваме тези пружини, разгледах по другите форуми и имаше такива таблици по които се ориентираш чрез белезите от завода , най-често са букви ли маркировка с бои.? Мисля че ще бъде мн полезна иформация за всеки от нас : 

5 мнения
• Страница 1 от 1