бордмонитор спече
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
бордмонитор спече
поздрави на всички,и аз съм в кючека.от 1995 карам само bmw,къде читави,къде курници.преди 2 год яхнах е39 tds комби 98год.страхотен семеен авт,тв+нави,мултиволан,телефон,автомат,всичко работи,дори няма изгорял пиксел.поддържам в сервиз на мой приятел,много я лигавя.но от 10 дни спече бордмонитора.трябват му 30 мин за да изкара данните на екрана.през това време монитора вкл и изкл няколко пъти.ясно е че отивам на диагностика,но моля да споделите.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: бордмонитор спече
Проблема мисля че ти е в подсветката на самия монитор, в големия студ луминисцентните лампи палят трудно или ако им е време да изгорят напълно.
Предполагам, че проблема е само при студена кола, след като загрее, работи нормално.
Пробвай когато монитора не свети, да го осветиш с нещо като фенер да видиш дали показва нещо, ако показва, проблема е в лампата или инвертора който я пали.
Диагностиката може да не изкара грешка.
Предполагам, че проблема е само при студена кола, след като загрее, работи нормално.
Пробвай когато монитора не свети, да го осветиш с нещо като фенер да видиш дали показва нещо, ако показва, проблема е в лампата или инвертора който я пали.
Диагностиката може да не изкара грешка.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
видеомодула ти прави проблеми според мен или самия монитор ама е по малко вероятно
Барай шишарката Минкеее ....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
80% съм сигурен, че проблемът ти е в навигационния компютър и 20% проблем със самия дисплей. . Дай снимка на самия навигационен компшютър отзад в багажника, за да ти кажа какво да направиш.
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
И при мен се получава нещо такова сутрин, когато температурата е около нулата. Паля колата, радиото започва да свири веднага, но на монитора (16:9) няма картина. След 1-2 минути се появява логото на BMW и зарежда. Факта, че първо виждам логото и след това данните на компютъра ме навежда на идеята, че току що е заредил компютъра, а не, че монитора се включва със закъснение. Предполагам че като е студено МК3-ката изпитва затруднение да си прочете диска с картата...
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
при запален двигател 10 мин.
mk2. сега забелязах, че не мога да извадя диска от навито.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
knivanov написа:mk2. сега забелязах, че не мога да извадя диска от навито.
Търси си някоя работеща МК3 или още по-добре МК4, откачи GPS антената от отделния модул, който имаш в момета, вкарваш го в МК3-МК4-ката и ще усетиш съществената разлика.
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
проблем с бордмонитор–РЕШЕН.извадих буксите от МК2,почистих ги и.........О,ЧУДО!!!!!!работи!
8 мнения
• Страница 1 от 1