Сбирка на МОРЕТО БМВ 2003 ТРЯБВА ДА Е След 17 АВГУСТ

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

viper
Аватар

Мнение от viper » 16 Май 2003, 12:59

Абе то 20 Август се пада сряда - нещо май не се връзва. Дайте да е 15 или 22-ри - петъци са, та поне тези дето могат само през уикенда да дойдат и те да присъстват.
Май е най-добре да пусна една нова тема....

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Май 2003, 15:29

мене тва ми беше мисълта де :lol:
от сряда до неделя :wink:
ама и така става ама нещо не виждам да валят предложения :cry:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 16 Май 2003, 19:44

Аз съм за предложението на Наскосан :yes:
Специално на ММЦ имам такива спомени,че е просто престъпление да прибавя и този предстоящия {живот и здраве де}
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

ER

Мнение от ///Явор » 17 Май 2003, 19:34

А ЗАЩО ДА НЕ РЕЗЕРВИРАМЕ НЕКОЙ МАЛЬК КАМП. ЗА ПО СПОКОЙНО ДЕ,ЩОТ КАТ СЕ СЬБЕРАТ ЗАПАЧИ СИ Е Е.......ЛО МАМАТА ?
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от HellPort » 18 Май 2003, 12:13

И аз съм навит за ММЦ - ебати спомените ! La Piovra до живот :)

Аватар

Мнение от DA WOLF » 18 Май 2003, 22:01

Мда и ММЦ става! :wink: И даже е много добре!
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

viper
Аватар

Мнение от viper » 18 Май 2003, 22:06

Ние до морето да стигне, после е лесно :lol:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 20 Май 2003, 22:42

mai-mai nqkoi hora ne mislqt s tikwite si,a s kartofkite koito nakraq 6te se okajat parjeni :evil:
be wii 6to si mislite 4e na tui more 6te ste samo wii.mi tam e palno we,nqma kade da parkira edin awtomobil a wie go izmislihte sre6ta na kolonata.mi to wseki kato hukne da si tarsi kade da no6tuwa zna4i to nqma da e sabirane ami tozi 6te nameri li onzi..
sajalqwam 4e mi se skapa pak interneta ina4e 6tqh da wi pobarkam ot postingi.ama tuk se nagledah na prostotii
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

viper
Аватар

Мнение от viper » 21 Май 2003, 9:43

javor написа:А ЗАЩО ДА НЕ РЕЗЕРВИРАМЕ НЕКОЙ МАЛЬК КАМП. ЗА ПО СПОКОЙНО ДЕ,ЩОТ КАТ СЕ СЬБЕРАТ ЗАПАЧИ СИ Е Е.......ЛО МАМАТА ?

:yes: И тогава всичките притеснения на B U L L I отпадат :wink:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 27 Май 2003, 21:02

мда, обещавам да баде гот.щот ще доида без жената и тогава щте разтуптя безброи нежни сарца. :lol:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 28 Май 2003, 6:58

B U L L I написа:мда, обещавам да баде гот.щот ще доида без жената и тогава щте разтуптя безброи нежни сарца. :lol:

аз не мисля че някои ще дойде с гаджето си :lol: ...с пясък на море...виж за женените не знам..там е по сложно.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Jupiter » 28 Май 2003, 18:03

:yes: за Приморско:)) .......... :wave:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Юни 2003, 0:22

Аз съм за Созопол или някой от къмпингите около него. Пътя Бургас - Созопол е идеален за профи гонки. Страхотни завои, широк път, липса на чичко поуицай .....Там се заиграх с един Ескорт и по едно време километража ми сочеше 190 километра. Правете си сметката за шосето. На Созопол е хубаво но колегите са прави, че ще е гъч. Но пък квартири лесно се намират а и има къде да паркираме колите. Къмпингите наоколо също не са лоши но за там нямам много информация. След две седмици като пак се юрна към созопол ще проверя каква е хавата там и ще пиша ....

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Юни 2003, 8:56

Пътят наистина е страшен там! Широк и равен с плавни завой - определено носи на висока скорост! Аз две години ходя вече на Созопол и май тази ще е третата ако не измисля къде да отида, та му се радвам :twisted:
Полицай има с една Волга преди отбивката за Созопол (ако влизаш от едната му страна) и други несъм виждал досега... През деня е малко натоварен този път, но вечер или следобед е empty

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Юни 2003, 7:38

Turturelo, на мен ще ми е за пета година поред да ходя там. Преди няколко дена ходих за два дни и жива кука не видях ..... Ни Волга ни чудо ...... Но пък докато се занимавах с Ескорта и пропуснах отбивката за Созопол и се усетих чак като се ококорих при река Ропотамо от изненада от де се взе тая река .... та там има едно поленце през което минава пътя и там докато се правих на мъж на правата та отсреща гледам поуицайчетата с бойната ладюха и ме гледкат .....и аз ги погледках и минах парадно със 160 покрай тях и със типичната си софийска наглост и глупост им помахах ...... Като се усетих че съм пропуснал отбивката и тръгнах да се връщам, минах бавничко покрай тях и пак не ме спряха. Много чудно ми стана .....

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия