Две неангажиращи въпросчета :)

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Две неангажиращи въпросчета :)

Мнение от Vancho » 18 Фев 2011, 0:05

Здравейте колеги!Извинявам се за безпокойството и се надявам да не дразня никого със смешните си въпроси.Искам да ви попитам първото нещо което е когато изгася колата изцяло и настройките на радиото се "нулират" в смисъл баланса винаги отива в лявата ми колона и там другите неща което е дразнещо всеки път да се нагласят :) Другото е относно печката която дърпа жега от двигателия при изключен мотор или там каквото точно е бутона [REST] на таблото на климатроника не ми работи.Някакви идей за "оправи си го сам" :) БЛАГОДАРЯ Ви много и безаварийната!!! :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Две неангажиращи въпросчета :)

Мнение от meha » 18 Фев 2011, 10:09

търсачката Ванчо,търсачкатааа,колко отговори имаш там нямаш си на идея :!:

Да те питам и тебе :mhihi: бива ли това да е въпрос на тема,а кажи ми и ти :ranting:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Vancho » 18 Фев 2011, 16:17

Извинявам се не съм искал да дразня някого изрично съм пояснил,че не е важна темата и някой ако има време и желание да погледне.Относно нулирането на настройките на радиото в търсачката нищо не намирам,явно не знам как да търся :) Лек ден.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
Мечтае да кара: m1

Мнение от bulletspeed » 19 Фев 2011, 10:23

колега,бутона рест работи при положение,че:
акумулатора ти е читав,е под 15 градуса външна температура,колата ти е в работна температура.
Дано съм ти бил полезен :)
Педала до края и душата в рая :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 19 Фев 2011, 10:55

Първо - кой е Идей ? Някоя нова джаджа на Стив Джобс?

Второ - оправи заглавието, за да може следващият колега, който има подобни проблеми, да може да ги открие с търсачката.

Настройките на радиото се губят, когато имаш проблеми с EEPROM паметта на радиото. Пробвай една 'фатка - настрой фейдъра една чертичка преди средата и баланса пак една чертичка преди средата, едното наляво, другото надясно. :ok: И ще спре да си губи настройките.

Изображение

Назад към E39