Изроди на пътя..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Изроди на пътя..

Мнение от vicho » 18 Фев 2011, 2:09

player123 написа:...

със сигурност мойте/нашите правила не са да засичаме хората, които бързат за някъде :winky:

апропо - и селяните сме карали в София, пък аз да чукна на дърво там (а и не само там) катастрофи нямам

п.с. ама ти нали си играч, на теб ти е разрешено, a и имаш книжка от ЦЕЛИ 2 години та може и да си затваряш очите докато шофираш :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 18 Фев 2011, 2:24

player123 написа:
Мани го тоя врачанеца .. те там имат някакви техни правила за каране :driving: и заради такива стават катастрофи(ПК ВР ...)

"М" що не си я сложил :dummy: ние да не би ние да не причиняваме катастрофи :ok: Важно е номера да започва със "С" , а не е важно, че имаш 2 години стаж и че си направил адската глупост :bowdown: И вместо да се оплакваш в тая тема (то не че има и от кво да се оплакваш де), иди запали една свещичка и тази случка да ти е като обица на ухото :!:

player123 написа:минавам 10 15 метра и той се приближаваше все по-бързои сиг караше с 100 120 .. и викам ще спре обаче се оказа,че тои си мислеше,че е с предимство и викма нямам време да спирам вкарах 2 ра и пълна газ затворих очите и газ газ към цариградско нагоре и се разминахме на една боя ..

Това в червеното ли те накара да си помислиш, че ще спре?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 18 Фев 2011, 10:23

Абе кво товарите след като няма сблъсък явно човека е взел правилното решение, ти като се движиш с 50 и ти идва некой на караминьол и виждаш, че като набиеш спирачки ще спреш точно да те нахендри тва ли ще направиш?
А пък тва изречение направо ме утрепа:
vicho написа:със сигурност мойте/нашите правила не са да засичаме хората, които бързат за някъде :winky:

Какви са тея хора дето бързат на някъде бе? Да не са със специален режим на движение, та ми отнемат предимството. Е заради такива бързащи рейсър уонабита загиват и невинни хора. И вие тука даже го защитавате шибания тийн рацер с култовата е30ка на 29 години, дето е решил да издрифти кръговото и после да се хвали пред съучениците къв е майстор. Ма ако беше некой като вас дето да се пробва да му осигури "предимството" можеше и да стане мармалада. Е преди няколко дена четох тема за едни 4ма дето пак така "бързали за някъде" и после ги събирали по дърветата а 5цата на 2 парчета. Та физиката не осигурява предимство, ама на салата може да те направи за секунди. Направо не мога да повярвам, че има хора дето защитават някакъв, дето влиза със 120 в кръговото и не го ебе има ли коли, нема ли...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 18 Фев 2011, 12:56

Колега, що си мислиш, че защитавам тоя дето се е засилил? Ако недай си Боже се бяха ударили, щеше да е виновен и то много! Нито пък упреквам колегата, че не е спрял, все пак е с предимство. Честно казано повече ме ядоса това, че се изказва неподготвен - ПК, ВР... причиняват катастрофите. Само че при всички случаи е по-разумно да го оставиш състезателя да мине и да си счупи главата в некой стълб, отколкото да рискуваш и да минеш пред него "със затворени очи"!!!! Особено след като го е видял, че "идва все по-бързо", вместо да намали :kuku: Ми плеяра няма ли инстинкт за самосъхранение?! В такава ситуация кое е по-важно? Живота или предимството?
Аз от цялата работа разбрах, че плеяра го е видял, че оня се е засилил и няма намерение да спира, но въпреки това е искал да му покаже кой е с предимство :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Фев 2011, 16:57

pampo написа:...

затваряй си очите --> 2-ра и газ колкото може да си вземеш предимството! :bowdown: :kuku: :mhihi:

играчи!

ако всеки ден трябва да си взема предмството, което ми се полага до сега сигурно това да ми е 150-та кола на мармалад :mhihi:

Yanko Petrov написа:Аз от цялата работа разбрах, че плеяра го е видял, че оня се е засилил и няма намерение да спира, но въпреки това е искал да му покаже кой е с предимство :kuku:

именно за това говоря!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 19 Фев 2011, 1:37

^ Аз пък разбрах, че плеъра в последния момент осъзнал какво става и за тва настъпил, щото не очаквал оня да влезе така лошо, както и да е, важното е, че няма жертви. И плеъра ще има едно на ум вече. Аз откак видях един пред мен да минава на чисто червено с 50 и отстрани като го изтресоха как излетя лошо, слава богу без жертви вече се оглеждам като все едно минавам на червено като съм първа кола на зелено...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 19 Фев 2011, 10:06

точно така беше аз си въртях с 50 и влязох в кръговото,но пустото радио се заблеях в него .. да сменя песента ( видях е30 ката в далечината,НО МИСЛЕХ,ЧЕ ЩЕ СПРЕ) и смених песента обаче карах 60 вече и видях ситуацията и знам как се спира на влажна настилка .. от 60 до 0 и просто щях да спра посредата на пътя му .. затова да дадох гази някак се разминахме той дори като ме видя вече пак не намали ...... той си даваше яко газ :conf:

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 24 Фев 2011, 1:03

Е заради такива копелета искам да карам ЗиЛ. Да влиза със 120 в кръгово, спирам му на пътя с 12-тонния звяр и да ми се набие в диференциалите и раздатъчната кутия. Даже съм сигурен, че и с 200 да влезе аз ще съм цял :censored: :banghead:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от player123 » 24 Фев 2011, 8:21

То от една страна и аз се чувствам виновен,че погледнах радиото,но си мислех,че хората знаят правилата.Аз се убеждавам,че все повече хора незнаят какво правят и 90 % от шофьорите на е30 са пълни идиоти и преди ми се е случвало да имам проблем с тях.Зашото има е30 по 1000 1500 лв. дай да си купим и да се возим ...

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 24 Фев 2011, 10:59

player123 написа:То от една страна и аз се чувствам виновен,че погледнах радиото,но си мислех,че хората знаят правилата.Аз се убеждавам,че все повече хора незнаят какво правят и 90 % от шофьорите на е30 са пълни идиоти и преди ми се е случвало да имам проблем с тях.Зашото има е30 по 1000 1500 лв. дай да си купим и да се возим ...

Aбе погледнал не погледнал радиото това не е от значение.Важното е че дишаш още и си цял и внимавай от тук нататък.А идиота може да се качи на всяка една кола, марката и модела няма значение ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 24 Фев 2011, 11:59

Случва се понякога да се взимат грешни решения зад волана, а и момчето няма много опит още и не е преценил цитуацията.
Няма защо да му сипвате ,че е засекАл бързата трийска, другия път ша знае.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от player123 » 24 Фев 2011, 14:58

то идеята е ,че не съм виновният аз по правилата аз се движа по пътя с предимоство,но като ме пишат утре в Нощен труд и умра голяма работа че съм бил с предимство

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 24 Фев 2011, 15:07

player123 написа:то идеята е ,че не съм виновният аз по правилата аз се движа по пътя с предимоство,но като ме пишат утре в Нощен труд и умра голяма работа че съм бил с предимство

Ето това се опитах да ти кажа по-горе! Знаеш ли аз на колко кръстовища съм спирал, дето другия има стоп? И преди 2 дена пресен пример - обикалям за паркинг около блока, приближавам едно кръстовище, където знам, че съм с предимство, та значи на около 20-30 метра съм от там и един Матиз си мина пред мен все едно, че кара по главен път, а има стоп! :shock: И кво прайме, ако се бяхме засекли? Само като си представих какво межеше да стане и ми се свиха топките :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 24 Фев 2011, 15:32

player123 написа:то идеята е ,че не съм виновният аз по правилата аз се движа по пътя с предимоство,но като ме пишат утре в Нощен труд и умра голяма работа че съм бил с предимство

Ами да, идеята е ,че тук дори да си с предимство ,очите на 4 и винаги да си готов да го преотстъпиш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Фев 2011, 15:34

Като си с 50 км/ч спирачния ти път е около 15-20 метра ! Ако беше намалил , онзи можеше и да завие леко и съм почти сигурен , че да не е станало нищо .
Пред варианта да се ударим с 200 км/ч сумарна скорост и това да спра и оня да ме удари с 60 (щот се предполага че поне малко ще намали) аз определено бих избрал втория вариант , защото той не върви с 2 паметника комплект .
При моето ПТП , за което писах , също после ми давах акъл да съм подал газ , само че тогава имаше и вариант магентиса да ми влети отстрани във вратите да ми понатроши краката и ръцете .
Простата истина е че тези неща стават за части от секундата и в повечето случай действаш по инстинкт . Моя инстинкт е да намаля скоростта максимално , на други е да избегнат удара , като ускорят , което за мен е по-опасния вариант .

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории