Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
Re: Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?
Затваряш една котка за два дни в гаража и няма да остане жива мишка.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
На един приятел в Авенсиса му се беше намърдала мишка. Докато я изкараме голям зор. Може би колега ако закараш колата на канал и махнеш корите и поогледаш по- ясно ще се види дали имаш гости.
колеги в мойта кола от 2 години си имам котка когато е студено влиза от долу и се качва на смукателните колектрори как се навира да мине до там хем отдолу сам със всички кори 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
На мойта бяха си хапнали разни вакумни маркучета и празния ход на мотора беше точно 2 000 оборота 

- veigan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: M-paket
Както обичам да се изразявам с любимата си дума ДРАМА !!! . Прибирам се аз от път и колата ми започва да смърди на нафта зверски. Всичкото го вкарва през парното. Абе не се седи в колата. Спирам аз да вися за какво иде реч и що да видя от лявата страна вскичко в нафта,викам си точно на време -на път съм,инструмент никакъв нямам и всичко пада върху турбото май. Сетих се че преди няколко месеца ми направи впечатление като си сменях едната дюза маркучетата за обратната нафта не бяха много свежи и си помислих че там е проблема. Докато се прибрах всичко беше в нафта. Отварям капака и ще почвам да разглобявам и долу под разширитела що да видя ???? Един малък гаден скапан мъртав ПЛЪХ. Явно плъховете не са нафтоустойчиви. Незнам дали това е утрепало гризача,и дори идея нямам. Надявам се да не е извикал и фамилията да се повози. Проблема с нафтата е решен, от маркучите за обратната нафта е. Измих целия кош отпред включително и кората обаче още малко си мирише на нафта. Май и филтри на купето ще се сменят. Дайте идея колко струват двата ???
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2