Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- veigan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: M-paket
Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?
Малко е смешно и не е за вярване но аз започвам да си мисля че в тази кола не съм сам
Колата ми седя около седмица и нещо в гараж. Нещеш ли след като я изкарах от там и отворих предния капак,познаите какво видях върху всмукателния колектор-миши фашкии. Това не е всичко приятели. Днес сменяхме таралежа на парното, и изпопадаха долу на земята парченца прегризан дунапрен ли де да знам вече какво е. От както седя в гаража и светлините на задната скорост неработят,кой знае тоя гризач коя жичка е прекъснал. Абе голям майтап
И сега внушавам ли си незнам

Re: Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?
колега недей се смя ами се моли да няма,че ако знаеш каква поразия може да ти направи...чичо ми свали на пежо 405 цялото табло и прави инстлацията почти наново
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Наистина колега никак не е смешна тая работа!Направо се хващайте да го търсите тоя гризач,че може един кабел да не ти остане в колата и после проблеми,знаеш
Иначе такива случай с гризачи по-колите съм чувал доста и правят бая поразий .

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Мен лично пред една горска хижа се беше умъкнало нещо и изгризало едно квадратно с 5 кабела.,прилича на електронен елемент, дето е до въздушния филтър и е закрепено за купето......Защо точно него не разбрах, но там до фара има като тавички едни пластмасови, си беше за една вечер събрало слама и найлонова торби, сигурно е щяло да превърне Х5 в родилен дом 

- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колега слагаи капани р торови и ходи в бриколаж си купи електронен мишегон и го монтираи час по скоро в колата да не ти дойде целата фамилия на МИКИ МАУС че ще откачиш
сега само малко лайна на колекторите ама после мамата си ебава ,веднага земаи мерки че не е смешно хич

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
veigan написа:Малко е смешно и не е за вярване но аз започвам да си мисля че в тази кола не съм самКолата ми седя около седмица и нещо в гараж. Нещеш ли след като я изкарах от там и отворих предния капак,познаите какво видях върху всмукателния колектор-миши фашкии. Това не е всичко приятели. Днес сменяхме таралежа на парното, и изпопадаха долу на земята парченца прегризан дунапрен ли де да знам вече какво е. От както седя в гаража и светлините на задната скорост неработят,кой знае тоя гризач коя жичка е прекъснал. Абе голям майтап
И сега внушавам ли си незнам
![]()
Колега взимай насериозно нещата защото ще си отвориш много работа! На мен един гризач ми беше прегризал маркуч от разширителния съд на радиатора/за антифриза/ и ми изхвърли антифриза. Това е на друга кола но все пак. Това е лошото на гаражите че ако има мишка вътре си живее в колата

- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Подкрепям че положението е сериозно!
Близък приятел също имаше много проблеми, той кара доста голям джип и нНе успя да да намери гадината къде се крие.
Наложи да ходи да му пръскат коша с некви отрови за гризачи за да напусне звяра. Беше му изял полвината инсталация
Поздрави,
Павел
Близък приятел също имаше много проблеми, той кара доста голям джип и нНе успя да да намери гадината къде се крие.
Наложи да ходи да му пръскат коша с некви отрови за гризачи за да напусне звяра. Беше му изял полвината инсталация

Поздрави,
Павел
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
миша отрова смесена със печени семки.... и гаранция, че ще се избавиш.... Гризачите полудяват като надушат печени семки
Желателно е обаче да я сложиш в капан от тия дето ги хващат живи, защото може да се вмирише някъде и е брутално....
Желателно е обаче да я сложиш в капан от тия дето ги хващат живи, защото може да се вмирише някъде и е брутално....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
То котки влизат, че мишки ли.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
хах голяма беля може да стане с това мишле на мен ми се случи с котка под капака

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
М/у другото Мерцедес имат такава някаква джаджа за кола мишегон,защото ги подлудява някаква жица май точно в Мерцедесите.Ако някой знае какво точно беше,че съм забравил(преди доста време съм я гледал)!Ще ти свърши идеална работа!
- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
..kaпан с едно парченце саламче и си хванал животното.. 

Bayerische Motoren Werke
Колеги,не е толкова страшно,аз имам два буса които возят брашно и в тях съм имал не малко от тази напаст.При вас това е хубавото е че няма с какво да се хранят и са лесна плячка за капана.Купувате един капан от тези дето ги удря телената пружина,слагаш малко парче кашкавал и няколко семки слънчоглед само за примамка.Още на първата нощ е готов.А този вид капан струва 2или3 лв.
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:Желателно е обаче да я сложиш в капан от тия дето ги хващат живи, защото може да се вмирише някъде и е брутално....
И като пуснеш парното ще разбереш.От опит го казвам.Смръдня невероятна

Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2