Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525
Мечтае да кара: X6 M
Детайли за колата: M-paket

Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?

Мнение от veigan » 16 Фев 2011, 0:55

Малко е смешно и не е за вярване но аз започвам да си мисля че в тази кола не съм сам :mhihi: Колата ми седя около седмица и нещо в гараж. Нещеш ли след като я изкарах от там и отворих предния капак,познаите какво видях върху всмукателния колектор-миши фашкии. Това не е всичко приятели. Днес сменяхме таралежа на парното, и изпопадаха долу на земята парченца прегризан дунапрен ли де да знам вече какво е. От както седя в гаража и светлините на задната скорост неработят,кой знае тоя гризач коя жичка е прекъснал. Абе голям майтап :mhihi: И сега внушавам ли си незнам :ok: :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Re: Колеги може ли мишка да си живее в колата ви ?

Мнение от cherepa83 » 16 Фев 2011, 1:10

колега недей се смя ами се моли да няма,че ако знаеш каква поразия може да ти направи...чичо ми свали на пежо 405 цялото табло и прави инстлацията почти наново

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 16 Фев 2011, 1:15

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 16 Фев 2011, 1:16

Наистина колега никак не е смешна тая работа!Направо се хващайте да го търсите тоя гризач,че може един кабел да не ти остане в колата и после проблеми,знаеш :yes: Иначе такива случай с гризачи по-колите съм чувал доста и правят бая поразий .

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 16 Фев 2011, 1:32

Мен лично пред една горска хижа се беше умъкнало нещо и изгризало едно квадратно с 5 кабела.,прилича на електронен елемент, дето е до въздушния филтър и е закрепено за купето......Защо точно него не разбрах, но там до фара има като тавички едни пластмасови, си беше за една вечер събрало слама и найлонова торби, сигурно е щяло да превърне Х5 в родилен дом :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525 D

Мнение от miroalpina » 16 Фев 2011, 9:08

колега слагаи капани р торови и ходи в бриколаж си купи електронен мишегон и го монтираи час по скоро в колата да не ти дойде целата фамилия на МИКИ МАУС че ще откачиш :kuku: сега само малко лайна на колекторите ама после мамата си ебава ,веднага земаи мерки че не е смешно хич

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Фев 2011, 9:49

veigan написа:Малко е смешно и не е за вярване но аз започвам да си мисля че в тази кола не съм сам :mhihi: Колата ми седя около седмица и нещо в гараж. Нещеш ли след като я изкарах от там и отворих предния капак,познаите какво видях върху всмукателния колектор-миши фашкии. Това не е всичко приятели. Днес сменяхме таралежа на парното, и изпопадаха долу на земята парченца прегризан дунапрен ли де да знам вече какво е. От както седя в гаража и светлините на задната скорост неработят,кой знае тоя гризач коя жичка е прекъснал. Абе голям майтап :mhihi: И сега внушавам ли си незнам :ok: :ok:

Колега взимай насериозно нещата защото ще си отвориш много работа! На мен един гризач ми беше прегризал маркуч от разширителния съд на радиатора/за антифриза/ и ми изхвърли антифриза. Това е на друга кола но все пак. Това е лошото на гаражите че ако има мишка вътре си живее в колата :mhihi: Взимай мерки докато не е направила още поразии!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330d
Мечтае да кара: BMW Alpina B7

Мнение от PavelPavlov » 16 Фев 2011, 10:17

Подкрепям че положението е сериозно!
Близък приятел също имаше много проблеми, той кара доста голям джип и нНе успя да да намери гадината къде се крие.
Наложи да ходи да му пръскат коша с некви отрови за гризачи за да напусне звяра. Беше му изял полвината инсталация :no:

Поздрави,
Павел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 16 Фев 2011, 10:45

миша отрова смесена със печени семки.... и гаранция, че ще се избавиш.... Гризачите полудяват като надушат печени семки
Желателно е обаче да я сложиш в капан от тия дето ги хващат живи, защото може да се вмирише някъде и е брутално....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Фев 2011, 13:02

То котки влизат, че мишки ли.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 318 is

Мнение от BMWW » 16 Фев 2011, 13:06

хах голяма беля може да стане с това мишле на мен ми се случи с котка под капака :kuku: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520 I 1998г
Мечтае да кара: ///M5 2003 г

Мнение от didite_bg » 16 Фев 2011, 13:44

М/у другото Мерцедес имат такава някаква джаджа за кола мишегон,защото ги подлудява някаква жица май точно в Мерцедесите.Ако някой знае какво точно беше,че съм забравил(преди доста време съм я гледал)!Ще ти свърши идеална работа!
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 96г 520i M52 Б20

Мнение от sigman » 16 Фев 2011, 21:28

..kaпан с едно парченце саламче и си хванал животното.. :mhihi:
Bayerische Motoren Werke

Потребител
Аватар

Мнение от Gogata1 » 16 Фев 2011, 22:46

Колеги,не е толкова страшно,аз имам два буса които возят брашно и в тях съм имал не малко от тази напаст.При вас това е хубавото е че няма с какво да се хранят и са лесна плячка за капана.Купувате един капан от тези дето ги удря телената пружина,слагаш малко парче кашкавал и няколко семки слънчоглед само за примамка.Още на първата нощ е готов.А този вид капан струва 2или3 лв.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexander Alexandrov » 16 Фев 2011, 22:51

LUCIFER'S написа:Желателно е обаче да я сложиш в капан от тия дето ги хващат живи, защото може да се вмирише някъде и е брутално....

И като пуснеш парното ще разбереш.От опит го казвам.Смръдня невероятна :banghead:
Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС

Следваща

Назад към E39