образовайте ме малко моля
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
все си мисля че като купуваш БМВ, взимаш най-големия мотор който ти се изпречи. Като е БМВ да е БМВ.
вероятно, ако частите които купуваш имат щампована емблемка на БМВ, т.е са 100% оригинални е така. Обаче колко хора купуват такива части?
Ако например сменяш гърне или шарнир и си харесал производител на гърнета WALKER (избирам го съвсем произволно) като сравниш цените ще видиш, че на БМВ са по-скъпи от Опел или Фиат. Значи ли че гърнето за Опел или Фиат на един и същ производител на резервни части ще е по-некачествено. Същото се отнася за шарнири. Нима производителя прави различна сплав за всяка марка автомобили. Качество едно и също - цени, форма и размери различни.
BMW8 написа:
Цената на частите на БМВ е с около 30% по вискока, но се компенсира от качеството
вероятно, ако частите които купуваш имат щампована емблемка на БМВ, т.е са 100% оригинални е така. Обаче колко хора купуват такива части?
Ако например сменяш гърне или шарнир и си харесал производител на гърнета WALKER (избирам го съвсем произволно) като сравниш цените ще видиш, че на БМВ са по-скъпи от Опел или Фиат. Значи ли че гърнето за Опел или Фиат на един и същ производител на резервни части ще е по-некачествено. Същото се отнася за шарнири. Нима производителя прави различна сплав за всяка марка автомобили. Качество едно и също - цени, форма и размери различни.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: образовайте ме малко моля
dude написа:кажете ми за 8000 какво може да се купи?
какво е различното в е36 от различните години
образовай се сам

- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Re: образовайте ме малко моля
dude написа:много ли е тромаво 1,6
1.6 не е тромаво. На тоя двигател просто нещо му липсва и това е power

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
ngc7052 написа:Взимай една 316-ка...сложи и АГУ и тва е!
Уникално!!
Съветът е просто великолепен!!
Малко като: "Купи си куц кон & му махни единия крак"

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
ngc7052 написа:да караш бмв и да знаеш че някви аграрни пичове с вектри 1.6 щи късат гъза е жалко
Я ми ги доведи да видим как точно ще ме скъсат...

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Зависи от човека, ако не ти пука за динамиката няма нищо лошо в това да си вземеш 316 или 318, което е по добрия избор.
Аз преди да си взема кола имах такава дилема дали 316-318 (без никви екстри щото можех да отделя до 6300 за кола) или малко по нов Г3 с 1.8 или 2.0литра с малко шукарийки вътре и се спрях на Голфа. До година не се знае, мога и аз да се сдобия с БМВ
Аз ако ще си купувам БМВ Е36 ще бъде или 318ис или 320 за предпочитане купе. Като ще е гарга да е рошава.
Виж сега да не сърдиш, но с 316 човек не може да има никакви претенции, тая кола не направена да върви - т.е нито риба нито рак. Ако живеещ някъде по Младост мога да ти покажа как се наказва 316ка.
.
Аз преди да си взема кола имах такава дилема дали 316-318 (без никви екстри щото можех да отделя до 6300 за кола) или малко по нов Г3 с 1.8 или 2.0литра с малко шукарийки вътре и се спрях на Голфа. До година не се знае, мога и аз да се сдобия с БМВ
Аз ако ще си купувам БМВ Е36 ще бъде или 318ис или 320 за предпочитане купе. Като ще е гарга да е рошава.
The Mravoiada написа:ngc7052 написа:да караш бмв и да знаеш че някви аграрни пичове с вектри 1.6 щи късат гъза е жалко
Я ми ги доведи да видим как точно ще ме скъсат...
Виж сега да не сърдиш, но с 316 човек не може да има никакви претенции, тая кола не направена да върви - т.е нито риба нито рак. Ако живеещ някъде по Младост мога да ти покажа как се наказва 316ка.

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Niikoo_1 Извиняваи ама си типичен голфър.
Ще ми накажеш 316
да може. Ама това е най-малкия брат на БМВ-тата. Все едно да набиеш малкия ми брат и да не изядеш шамарите
Базикам се естествено.
п.с. Тея дето прават чип тутнинг казват че правят 316 115 коня?
Ако е така то значи че е почтио с конете на 318?Дали е така?

Ще ми накажеш 316

Базикам се естествено.
п.с. Тея дето прават чип тутнинг казват че правят 316 115 коня?
Ако е така то значи че е почтио с конете на 318?Дали е така?
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3