Филтър за климатик-въпрос
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Филтър за климатик-въпрос
Колеги, какво ще стане ако махна филтъра на климатика и карам без него докато взема нов, освен че вкарва прахоляк.Че нямам никакво парно заради него, духа топло, но трябва минимум на 3 за да усетя струята 

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Филтър за климатик-въпрос
ще си купуваш нов изпарител след 1 седмица градско без филтър.
Под градско разбирам София, Варна, Пловдив...
Моят съвет е да караш на студено докато купиш филтър вместо да скапеш изпарителя.
Поздрави,
Д
Моят съвет е да караш на студено докато купиш филтър вместо да скапеш изпарителя.
Поздрави,
Д

- kemakozeE36
-
-
ddddk написа:ще си купуваш нов изпарител след 1 седмица градско без филтър.
Поздрави,
Д
какъв е тоя изпарител

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
kemakozeE36 написа:ddddk написа:ще си купуваш нов изпарител след 1 седмица градско без филтър.
Поздрави,
Д
какъв е тоя изпарител, добре де има ли вариант примерно някакъв дунапрен да му сложа вместо стария филтър
колега сам прецени дали си заслужава да слагаш дунапрен - НЕМСКИ!!! ФИЛТЪР КУПЕ Е34- 15 ЛВ.!!!. тва е цитат от темата на колегата лавиатан.

- kemakozeE36
-
-
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Я стана ми интересно..Освен да се напълни с прахоляк питата какво друго да и стане !?!?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
BABHOMED написа:Я стана ми интересно..Освен да се напълни с прахоляк питата какво друго да и стане !?!?
Не че нещо, ама ти пожелавам приятно чистене на радяторчето на пратното

Иначе вентилатора засмуква кви ли не боклуци и само един господ знае колко мизерий може да станат ако няма какво да ги спира

Аз в моя филтър последния път като го сменях какво ли нямаше по него

- ddddk
- ентусиаст
-
Радиаторчето на парното е второ по ред и почни няма да се зацапа.
Изпарителят на климатика е на фронтовата линия и освен това питата му е доста по-тясна и въобще не съм сигурен дали ще може да се почисти.
Освен това свалянето на радиаторчето на парното освен хамалогията ще ти струва 2-3 лв антифриз, докато свалянето на изпарителя на климатика ще струва 160 лв фреон.
Те такива работи.
Поздрави,
Д
Изпарителят на климатика е на фронтовата линия и освен това питата му е доста по-тясна и въобще не съм сигурен дали ще може да се почисти.
Освен това свалянето на радиаторчето на парното освен хамалогията ще ти струва 2-3 лв антифриз, докато свалянето на изпарителя на климатика ще струва 160 лв фреон.
Те такива работи.
Поздрави,
Д

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Тука имам един въпрос по който си мислих. Вместо тоя филтър ако се сложи нещо като тея на домашните климатици. Те си спират прахоляци доста, а и не ми се е налагало да чистя досега пита на климатик.
- ddddk
- ентусиаст
-
D_U_D_E_ написа:Тука имам един въпрос по който си мислих. Вместо тоя филтър ако се сложи нещо като тея на домашните климатици. Те си спират прахоляци доста, а и не ми се е налагало да чистя досега пита на климатик.
Ти да не би да се возиш върху домашния си климатик със 120 км.ч зад ТИР в кишаво/кално/дъждовно време/при опесъчен път?

Абе колеги, какво става? Амортисьори от ракла, седалки от Е39, филтър от домашен климатик...

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
каква криза? не говорим 40-50 лв, а за 15??? и дори колегите от София няма да плащат доставка. 

- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
Ако си свалял досега филтъра на купето предполагам ще ти е ясно, че НЯМА как да му навреш на тва зло место филтър от домашен климатик, вата или каквото и да било друго
Вземи си един филтър, когато можеш и го смени. Хамалогията два пъти да сваляш жабката и всичките простотии зад нея е доста "приятна".
Поздрави

Вземи си един филтър, когато можеш и го смени. Хамалогията два пъти да сваляш жабката и всичките простотии зад нея е доста "приятна".
Поздрави

...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
D_U_D_E_ написа:Тука имам един въпрос по който си мислих. Вместо тоя филтър ако се сложи нещо като тея на домашните климатици. Те си спират прахоляци доста, а и не ми се е налагало да чистя досега пита на климатик.
Нереални сте просто... при такива въпроси ми става ясно на колко киломтера си сменяте другите филтри и маслото!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- kemakozeE36
-
-
BULL3T написа:D_U_D_E_ написа:Тука имам един въпрос по който си мислих. Вместо тоя филтър ако се сложи нещо като тея на домашните климатици. Те си спират прахоляци доста, а и не ми се е налагало да чистя досега пита на климатик.
Нереални сте просто... при такива въпроси ми става ясно на колко киломтера си сменяте другите филтри и маслото!
Ми на Е36-цата филтъра за климатика като го свалих беше на около 15 години

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
ddddk написа:D_U_D_E_ написа:Тука имам един въпрос по който си мислих. Вместо тоя филтър ако се сложи нещо като тея на домашните климатици. Те си спират прахоляци доста, а и не ми се е налагало да чистя досега пита на климатик.
Ти да не би да се возиш върху домашния си климатик със 120 км.ч зад ТИР в кишаво/кално/дъждовно време/при опесъчен път?
![]()
Абе колеги, какво става? Амортисьори от ракла, седалки от Е39, филтър от домашен климатик...В тая криза изтрещяваме вече
ще станем за ташак на Рено форума
Забрави темите слагане на газ и метан.

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4