Е39 525тдс хвърли маслото през щеката-Развръзката

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525

Re: Е39 525тдс хвърли маслото през щеката-Развръзката

Мнение от iamatuning » 13 Фев 2011, 2:32

Незнам за милион и колко но тук най-добре може да се включи бившия собственик който е колега от форума но трябва да го издиря че не се сещам за ника,нещо теодор кн или кз - не се сещам,ще видя ако има желание ще каже ако не здраве.Случайно бях попаднал на една обява за джанти и гледам Бмв-то което купих(от друг човек).Незнам през колко ръце е минало докато стигне до мен но състоянието му беше ужасяващо,като пишеше че са сменени вериги,консумативи,на мамаму .... и т.н.,а цената която му искаха беше 7500-да бе да,в крайна сметка го взех за кажи - речи за 4500.Даже като го взех викам абе "Гошо" защо не бачкат задните стъкла,а той - еми предния собственик ги блокирал че много му се късало фолиото,и аз викам добреееее,обаче мерак ще ги оправя,махам кората и оп един ку... кол искам да кажа.Няма ножица няма машинка няма дяволи.Оттогава ми стана ясно че с колата са се еб..ли а не поддържали.Нищо аз си обичам колите и каквото и да ми излиза ще си я възтановя.Тя вече никой от предишните и собственици неможе да я познай а има още доста.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Re: Е39 525тдс хвърли маслото през щеката-Развръзката

Мнение от LUCIFER'S » 13 Фев 2011, 12:23

Има и такива Е39.... ама колега ти си си за ебане... 4500лв за Е39 и какво очакваш за тези пари...? :smoke:
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Предишна

Назад към E39