Разход на гориво!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Re: Разход на гориво!

Мнение от Bavariqtamniska » 12 Фев 2011, 23:36

Баси, отказахте човека от темата му осрахте го още на втория пост че не знаел как да пита и обърнахте темата в ваша си дискусия хаха. :no:
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dido73 » 13 Фев 2011, 14:16

Незнам братле точно колко гори звяра но стигнах до тук Барселона 2400км. от Пловдив с 165л.гориво точно и това не веднъж а колкото пъти се прибирам до БГ.и се връщам тук така че сам си направи сметка колко гори,като не съм го карал с повече от 130км/ч. щото глобите са яки за превишена скорост навън.

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 13 Фев 2011, 20:58

това си е закон - колкото и да ти харчи тук, в чужбина пада с поне 1.5-2л. Щото хората там не карат с боклуци, а с нафта.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 14 Мар 2011, 2:57

ddddk написа:
Pesho_1 написа:С резерва (8 литра) минавам 70-75 км градско и около 110 км извънграда!!!

:shock: Колега, нима казваш, че караш докато ти свърши горивото и колата изгасте :?: :idea: :shock:[/quote

Колега, първото ми БМВ го имам от 2003 година, като смених не едно и две.......... И си карам, докат свърши бензина/нафтата. Ми като нищо не се е преебало, кво сега? Колкото и въпросителни да сложа, все ще е така. Вчера пак ми свърши бензина. Въртях почти докат падне акомулатора, белким захапе, та да ида до бензиностанцията, ма не стана. Пратих приятел да ми зареди 5 литра в туба, сипах, въртя, паля, и така..... Кви са тез глупости, не схващам. Аз ли съм тъп или колите, дето имам са прости, та не им горят помпите и разните други глупости. Ми като всяка кола, като и свърши горивото, наливаш още, палиш и караш... кви ги говорите, не знам. Забелязвям го това вече на много места писано, а от опит съм установил, че не е вярно. Чистосърдечно, колеги- не робувайте на стари схващания. А за разхода, карах малко и дизел на 34-ка. На мой много добър приятел бе колата, който я бе карал доста време, но не лъже, защото след него я карах аз и лично се убедих. Зимата разхода смесено е около 12 литра нафта на 100 км. Не е била развалено нещо. Пали от раз, върви доволно, гори нормално. За 34-ка, това е нормален разход. Колата си харчи, това е.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 14 Мар 2011, 9:47

pepitoooooooooo написа:... И си карам, докат свърши бензина/нафтата. Ми като нищо не се е преебало, кво сега? Колкото и въпросителни да сложа, все ще е така...
... Аз ли съм тъп или колите, дето имам са прости...

Не, колега :ok:

Няма тъпи тука :angel:

Всеки си кара колата както му е воля :ok:
И не е редно да се дава акъл. Ако счупиш, купиш. И пак така. Ако не счупиш, караш. И пак така. Може да робуваш на всякакви писани и неписани правила и пак да счупиш. Може да я караш бетер Москвич и пак да е ОК. Всичко е относително.

Само не нападай :yes:

Аз просто питах :smoke:

:driving: :bchug:

Поздрави,
Д
Изображение

Предишна

Назад към E34