E60 M5 vs. M3 CSL vs. Gallardo vs. R34 GT-R Z Tune vs. 997 S

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

E60 M5 vs. M3 CSL vs. Gallardo vs. R34 GT-R Z Tune vs. 997 S

Мнение от THUNDER » 21 Яну 2006, 12:17

Best Motoring тестват колиците на пистата Sugo в родната им Япония ;) (30,5 МБ).

Свалих го преди няколко дни, но едва вчера го гледах - чичко :mhihi: Тсучия дава урок на доста по-младите от него пилоти що е дрифт с лимузина с над 1800 килца и какво аджеба може М5-цата :winky: .

Имам доста неща от BMI, но не помня толкова оспорван финал на пистов тест - направо не им стигна ширината на пистата, голяма борбъъъ :mhihi: :mhihi: :yes: !

http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=1406

P.S. Усещам настъпващата вълна от коментари за финала :D :P ...
Live and let Die!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Яну 2006, 12:31

Тряяя акаунт за да се логнеш и тогава чак може да го дръпнеш.. :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от THUNDER » 21 Яну 2006, 12:39

Ами трябва да - нямам възможност за upload на ftp. А и става бързо (освен ако не си на dial-up :confused: ...) и безплатно, получаваш на мейл-а потвърждение и ... теглиш :D .

За мен поне, всяка седмица има по няколко филмчета, които си заслужават тегленето от сайта ;)
Live and let Die!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 21 Яну 2006, 14:47

Вижте целия епизод 700мб беше.Преди да излязат на пистата правят тест на М5,ЦЛС55АМГ и някакъв Ягуар...якоо еее.Има го в www.mininova.org

пс-гадното е че няма субтитри...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 21 Яну 2006, 15:38

aaa и пилота на М3 ЦСЛ-а е някво ново момче което за първи път участва в Бест Моторинг,и според мене се справя доста добре...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от THUNDER » 22 Яну 2006, 14:50

[FF]GODFLESH написа:aaa и пилота на М3 ЦСЛ-а е някво ново момче което за първи път участва в Бест Моторинг,и според мене се справя доста добре...

Нали знаеш, че 95% от каращите в BMI са настоящи или бивши профи-пилоти, та НЕ са случайни шофери :) ;) .

Между другото, на момчето зад волана на CSL-a наистина му личеше, че се притеснява - на моменти караше неуверено и нервно ;) ...
Live and let Die!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 24 Яну 2006, 21:41

Не мога да разбера само накрая м5-цата и ЦСЛ-а спряха или тия с ГТ-Р-а и галардото взеха да карат. Поне според мен направиха лек реверанс към Нисан-а (тоя пич и 3те обиколки се чудеше кой педал да натисне). Поредното доказателство, че поршетата не са това което бяха (най ме изкефи тоя по едно време как спече че няма да успее да спре, щот ЦСЛ-а нещо много му стискат накладките :mhihi: ) От постоянното повтаряне накрая на БМВ, предполагам че са казали че е най.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 25 Яну 2006, 3:26

ЦСЛата как държеше до последната права зад себе си суперкар най-ме накефи от тва филмче :twisted: и М5 дебелата свинята летеше по завоите па и дрифтеше отгоре на сичкито :mhihi: семейната 4вратката направо обесмисли "мид енджън супер карите" :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от THUNDER » 25 Яну 2006, 10:55

Tano написа:Не мога да разбера само накрая м5-цата и ЦСЛ-а спряха или тия с ГТ-Р-а и галардото взеха да карат. Поне според мен направиха лек реверанс към Нисан-а (тоя пич и 3те обиколки се чудеше кой педал да натисне)...

Това имах предвид, като писах, че очаквам коментари относно финала :mhihi: :winky:

И аз нямаше да имам съмнения дали имаше реверанс към някого, но ако караха "старите" кучета (Ган сан, Накая, Оридо, Хатори, Такуя...) ;) 8)
Live and let Die!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 25 Яну 2006, 12:06

Реверансите са винаги към японските коли,гледал съм почти всичко на Бестмоторинг....много ме дразни когато сложат хубави спирачки на японските коли и после започват да обясняват колко добре спирали....а пък се вижда че и 500кс Нисана не можа да ускорява наравно с Ламбото,даже и М5-цата беше по-бърза на правите...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 25 Яну 2006, 12:41

тоя с М5-цата ми се струва че уекинко
се бъзикаше с другите... ;)

иначе има възможност гаярдото да ги
задмине, евентуално при реални условия
ако спирачките на БМВ-тата започнат да
издъхват, което специално за CSL-а
силно ме съмнява...

Абе жълтурковците май просто се
забавляваха ;) :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от THUNDER » 25 Яну 2006, 14:18

Както писах и в предните 2 поста, според мен шоферите НЕ използваха на 100% възможностите на колите - Тсучия с М5-цата си караше за кеф :P (ако караше срещу старите си дружки щеше да е друго отношението му сигурно ;) ), а младоците къде повече, къде по-малко караха плахо и неуверено ;)

На последната обиколка новаците може би се поотпуснаха, а и привикнаха с колите (НЕ съм гледал цялото ДВД откъдето е това състезание, но често пъти каращите на пистата почти не са карали колата, с която ще участват преди същинската гонка :confused: ...) и затова се получи мноо оспорван финален спринт :mhihi: :mhihi:
Live and let Die!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 25 Яну 2006, 15:11

THUNDER написа:Както писах и в предните 2 поста, според мен шоферите НЕ използваха на 100% възможностите на колите - Тсучия с М5-цата си караше за кеф :P (ако караше срещу старите си дружки щеше да е друго отношението му сигурно ;) ), а младоците къде повече, къде по-малко караха плахо и неуверено ;)

На последната обиколка новаците може би се поотпуснаха, а и привикнаха с колите (НЕ съм гледал цялото ДВД откъдето е това състезание, но често пъти каращите на пистата почти не са карали колата, с която ще участват преди същинската гонка :confused: ...) и затова се получи мноо оспорван финален спринт :mhihi: :mhihi:

гледах го цялото...преди това сравняват М5 с XJR и CLS 55 AMG....караха ги само Тсучия и ония другия.....поне там М5 се представи достойно(е ЦЛС би на драг)...всичко останало беше за БМВ-то :D
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от THUNDER » 25 Яну 2006, 16:08

///M Power, можеш ли да го качиш нейде за сваляне, че от тук НЕ мога да дърпам торенти - ще съм ти много благодарен :roll: :?:
Live and let Die!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 25 Яну 2006, 16:37

THUNDER написа:///M Power, можеш ли да го качиш нейде за сваляне, че от тук НЕ мога да дърпам торенти - ще съм ти много благодарен :roll: :?:

незнам къде да го кача??иначе не е проблем :D ;)
- Mario Andretti

Следваща

Назад към Видео