Проблем с отключването
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Re: Проблем с отключването
BMW///M-ma6inata написа:Проблема е, че когато взех колата отключването ИЗОБЩО не фунционираше а не съм имал проблем с постепенното нарастване на проблема като при другите колеги и това ме кара да мисля дали моя проблем е същия. А и ключа изобщо не иска да се инициализира и може ключа да не излъчва честотите ,които трябва.
А щом отключиш с ключ отключването работи винаги така ли? От ключ само заключва ли? Ако ти работи отключването през ключалката и на 4 те врати, мисля, че проблема не ти са релетата. Пробвай нещо! Заключи и отключи с бутона на ключа и виж дали в колата светват плафоните.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Като отключа през ключалката се отключват всички врати и багажника и светват плафоните. А бутоните на ключа не функционират изобщо!
- frizzante
- младши ентусиаст
-
Щом ти се отключва всичко с ключ през ключалката нямаш проблем с релетата. Имаш проблем с комуникацията ключ-колаBMW///M-ma6inata написа:А бутоните на ключа не функционират изобщо!

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Моля някой ,който е наясно да ме светне 

- frizzante
- младши ентусиаст
-
Днес ми пристигнаха реленцата. Сега остава на намеря време да ги сменя. Ето нагледно още веднъж какво представляват:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- slavei_chelebiev
- Потребител
-
- Кара: E46 320d 1999
- Мечтае да кара: E92
Колега ако може да ползвам темата ти че съм с подобен проблем.
Проблема ми е при заключване.Въпроса ми е дали и аз съм за смяна на релета или е нещо друго.
При заключване с ключа работи винаги, като заключвам/отключвам от копчето до скоростите работи,
отключването от ключа работи винаги, отключването на багажника от ключа работи,
само заключването от ключа го няма никакво и се чудя дали е от релетата щом си работи от ключа.
Пробвал съм и това убочение с ключа и нещо не ми се получава.Ключа не ме е ромбоидния а другия.
Проблема ми е при заключване.Въпроса ми е дали и аз съм за смяна на релета или е нещо друго.
При заключване с ключа работи винаги, като заключвам/отключвам от копчето до скоростите работи,
отключването от ключа работи винаги, отключването на багажника от ключа работи,
само заключването от ключа го няма никакво и се чудя дали е от релетата щом си работи от ключа.
Пробвал съм и това убочение с ключа и нещо не ми се получава.Ключа не ме е ромбоидния а другия.
- ssttaannyy
-
-
- Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
- Мечтае да кара: bmw turbo
смени си батериата на ключа гаранция е от там,до преди две седмици и при мен беше така
- slavei_chelebiev
- Потребител
-
- Кара: E46 320d 1999
- Мечтае да кара: E92
Благодаря на ssttaannyy за съвета за батерията.Всичко се оправи отключване/заключване.
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i 98
Здравейте
и аз се сдобих с едно Е46
и веднага проблем с централното
прочетох и другите теми, но реших да пиша в тази. Проблема е следният след като инициализирам ключа. А именно вкарвам ключа, давам на контакт, натискам и задържам копчето за отключване, изваждам ключа и натискам 3 пъти след което колата се заключва и отключва. След което централното си работи без проблем. Пробвам го няколко пъти и всичко е наред. След което запалвам колата и карам, след това по някога като паркирам ми направи пак проблем дистанционното изобщо не работи, понякога като натисна копчето от салона заключа и отключа и после пробвам с ключа и пак проработва. Понякога като забие и пробвам с ключа да заключа от вратата заключва само шофьорската врата, но пък при отключване отваря всички врати. Не съм сигурен че се ралетата, когато работи ключа всичко си е наред, но губи връзката с дистанционното. Мисля си че нещо не е наред с комуникацията. Какво ще ме посъветвате вие. (батерията на дистанционното съм я сменил). Разбрах че има проблем с намирането на въпросните релета.

- frizzante
- младши ентусиаст
-
Колеги качил съм в DIY темата как си смених аз релетата. Ако има заинтересувани могат да разгледат там. След смяната на релетата проблема с отключването изчезна!
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Някой има ли още такива релета??Само в Бургас ли има?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ssttaannyy написа:смени си батериата на ключа гаранция е от там,до преди две седмици и при мен беше така
slavei_chelebiev написа:Благодаря на ssttaannyy за съвета за батерията.Всичко се оправи отключване/заключване.
И двамата тепърва ще имате проблеми с ключовете си

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Здравейте колеги,
И аз съм със същите проблеми с централното и ще правя опит да сменям релетата.
Някой продава ли такива нови релета? Някой има ли актуална информация къде в Бургас може да се извърши подобна манипулация.... закупуване и смяна на релетата?
И аз съм със същите проблеми с централното и ще правя опит да сменям релетата.
Някой продава ли такива нови релета? Някой има ли актуална информация къде в Бургас може да се извърши подобна манипулация.... закупуване и смяна на релетата?
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
Здравейте,
Колеги някой продава ли релета?
Някаква информация от къде мога да закупя?
Поздрави!
Колеги някой продава ли релета?
Някаква информация от къде мога да закупя?
Поздрави!