Дайте идеи за преден капак
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Дайте идеи за преден капак
Здравейте,
Поради стечение на обстоятелствата трябва да сменя предния капак. Обаче има един проблем, че колата ми е бордо, но доста по-тъмен (бие на черен вечер) от стандартния. Варианти има, като да пребоядисам някой капак купен на старо, но ми се иска да е черен. Дайте идей. Черен капак дали ще върви на бордо кола? С фолио ли да го направя или просто да купя черен на старо? Карбон не искам поради ред причини
Колата е Комби, тесен бъбрек.
Поради стечение на обстоятелствата трябва да сменя предния капак. Обаче има един проблем, че колата ми е бордо, но доста по-тъмен (бие на черен вечер) от стандартния. Варианти има, като да пребоядисам някой капак купен на старо, но ми се иска да е черен. Дайте идей. Черен капак дали ще върви на бордо кола? С фолио ли да го направя или просто да купя черен на старо? Карбон не искам поради ред причини

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Дайте идеи за преден капак
Мое мнение: не мисля че на едноцветна кола ще й отива различен цвят капак... вземи си на старо и го боядисай... иначе поне за мен ще седи недоправено.
Значи, ако колата ти е с чисто нова скъпа боя и е някакъв страшен лъскач, може да сложиш черен капак, защото ще си личи че е направено нарочно. Но на някой стар екземпляр ще изглежда все едно от немотия е направено и просто ще я загрозиш.
Съвета ми е да си вземеш капак и да го пръснеш в цвета на колата ! Успех
Значи, ако колата ти е с чисто нова скъпа боя и е някакъв страшен лъскач, може да сложиш черен капак, защото ще си личи че е направено нарочно. Но на някой стар екземпляр ще изглежда все едно от немотия е направено и просто ще я загрозиш.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
А пък ако сложиш черен капак мисля, че ще трябва да ходиш в КАТ за смяна на талона, тъй като по колата ти вече има 2ри цвят. Поне преди 3 години беше така ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Купуваш си един похлупак на старо и отиваш да ти го боядисат в цвета на возилото. Така поне бих направил аз. Това с различните цветове не го възприемам за нормално, колата започва да прилича на едно голямо великденско яйце.
п.с. Малко заобиколно се изразих, ама не искам да използвам други определения, че да не взема да убидя някого.
Успех в начинанието и да метнеш някоя снимчица на крайния резултат от шедьовъра
п.с. Малко заобиколно се изразих, ама не искам да използвам други определения, че да не взема да убидя някого.
Успех в начинанието и да метнеш някоя снимчица на крайния резултат от шедьовъра

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
P1tbuL написа:Мое мнение: не мисля че на едноцветна кола ще й отива различен цвят капак... вземи си на старо и го боядисай... иначе поне за мен ще седи недоправено.
Страшно е прав колегата!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Monky
- младши ентусиаст
-
Мееерси. Минаваме на план Б. Проблема е, че боята е много специфична, а нямам достатъчно пари за да отида да ми го пребоядисат качествено, така че гледам криза варианти 
Боята е на година-две, на тъмно е почти черна, една паста и трябва и светва.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Monky написа:Мееерси. Минаваме на план Б. Проблема е, че боята е много специфична, а нямам достатъчно пари за да отида да ми го пребоядисат качествено, така че гледам криза варианти
Само не прекалявай с пастирането, че нали знаеш какво става с лака от тия водни шкурки, с които го стържат...
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Ако искаш, аз имам капак за продаване, само, че е червен, ако решиш звънни на (на ЛС - Postman
) Сашо 

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
alchohol написа:Monky написа:Мееерси. Минаваме на план Б. Проблема е, че боята е много специфична, а нямам достатъчно пари за да отида да ми го пребоядисат качествено, така че гледам криза варианти
Само не прекалявай с пастирането, че нали знаеш какво става с лака от тия водни шкурки, с които го стържат...
мммм, водната шкурка не е част от пастирането, а предходно действие при много тежките случаи.НО, ако има цвят който да се променя коренно в добра насока след пастиране е именно червеното, със всичките му нюанси

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Замисли се и за вариант с черно карбоново фолио на капака,ще стане готино според мен 

/// 6>4

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
колега ако ти е много тъмно червеното, според мен поне добре ще стои черно фолио на капака и още по-добре ако сложиш и на тавана, както и тъмен карбон, но твоя преценка. Сложи после някоя снимка 

- neo5030
-
-
- Кара: е34 525 TDS
- Мечтае да кара: e38 750i
Ако правиш капака трябва таван и заден капак най малко да са в същия цвят иначе ще е грозно.а ако нямаш финанси ами вземи си черен капак,сложи си го кариа докато сабереш некой лев и го пръсни а през това време може и да ти хареса
въпреки че временето обикновено остава вечено

Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW
- Monky
- младши ентусиаст
-
Тя стана една...купих черен капак, той се оказа чукнат малко. Реших да карам със стария докато не дойде време за боядисване. Май ще е карбон, ко да правим 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Винаги идва време за боядисвене
, пък моя капек все още не е чукнат

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
15 мнения
• Страница 1 от 1