За Gsm
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- unid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 218
За Gsm
Колеги, сменях таралежа и като махнах кората изкочи един кабел със стойка за GSM Sony Ericson.Та въпроса ми е как се ползва има ли бушон за това,като на вградените телефони,микрофон трябва ли.Нямам такъв телефон ,ама ако си заслужава ще намеря.Благодаря!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: За Gsm
Здрасти колега! 
Ще ти кажа при мен как е. Имах стойка с инсталация за моторола. Това включва микрофон, предполагам и зареждане и всичко. Но нямам телефона и кабела го напъхах под кората дето е таралежа
Някой е направил същото на твоята кола.Ако имаш такъв телефон пробвай го, сигурно ще проработи 

Ще ти кажа при мен как е. Имах стойка с инсталация за моторола. Това включва микрофон, предполагам и зареждане и всичко. Но нямам телефона и кабела го напъхах под кората дето е таралежа

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Намери си един такъв GSM и провери дали изобщо работи системата
Опа и аз имах поставака за GSM Motorola едни големи и тежки от 96-а, с инсталиран високоговорител, микрофон, антена и т.н. Но някой си е изливал кока-колата или шейка върху поставката и вътре беше
усилватели зарядно здраво няма. И така само прибрах жиците под кората и сега няма жисием
нито следи че е имало такъв.

Опа и аз имах поставака за GSM Motorola едни големи и тежки от 96-а, с инсталиран високоговорител, микрофон, антена и т.н. Но някой си е изливал кока-колата или шейка върху поставката и вътре беше

- unid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 218
Ами явно за да разбера дали работи трябва да намеря такава антика и май ще върна кабела под кората .Иво за печката -ресетнах ,както пише в форума и тя проработи и затова не съм се обаждал.
Поздрави 

4 мнения
• Страница 1 от 1