Хайде да ми е честита придобивката :)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Re: Хайде да ми е честита придобивката :)

Мнение от VesoPesa » 02 Фев 2011, 19:50

slavianko написа:
shopaza написа:Иначе да колата е имала удар и е сменена маска и капак от цинцарлък.Иначе и по вин си излиза 94 набор.
Добре де колега това че са сменени маската и капака ок ама как колата е 94г а мотора е без ванос :roll: :roll: :?: Имай в предвид че не е съвсем редовна работата. Или мотора ти е друг или регистрацията е от друга кола. При всички положения виж как стоят нещата за да нямаш грижи някой ден. А и погледни по обстойно щото ако няма намеса по регистрацията значи мотора не е оригиналният и да не се окаже че имаш В20 вместо В25 че историята познава и такива случаи :confused:

Жокер - мотора си е 2.5 без ванос по дифолт :mhihi:
Иначе момчето вече е наясно защо е 94-та преди фейс-а ;)

П.с.: Амортисьора ще ти го пратя в събота че не съм ходил към сервиза да го взема :oops:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 02 Фев 2011, 20:50

VesoPesa написа:
slavianko написа:
shopaza написа:Иначе да колата е имала удар и е сменена маска и капак от цинцарлък.Иначе и по вин си излиза 94 набор.
Добре де колега това че са сменени маската и капака ок ама как колата е 94г а мотора е без ванос :roll: :roll: :?: Имай в предвид че не е съвсем редовна работата. Или мотора ти е друг или регистрацията е от друга кола. При всички положения виж как стоят нещата за да нямаш грижи някой ден. А и погледни по обстойно щото ако няма намеса по регистрацията значи мотора не е оригиналният и да не се окаже че имаш В20 вместо В25 че историята познава и такива случаи :confused:

Жокер - мотора си е 2.5 без ванос по дифолт :mhihi:
Иначе момчето вече е наясно защо е 94-та преди фейс-а ;)

П.с.: Амортисьора ще ти го пратя в събота че не съм ходил към сервиза да го взема :oops:
Е нали това казвам или мотора не е от това купе или купето не е 94-та със сирурност щото без ваносите са до 9.92г. Но както и да е щом си знае как са нещата начи е ок.
Амортисьорчето не го пращай. Аз намерих вече. Даже окачването ми е при бай стругар да ми махне чашките на новите конита и да слагам койловърите ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Фев 2011, 1:54

все забравяте, че това не е датата на производство, а датата на първа регистрация
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 03 Фев 2011, 3:32

Хаос написа:все забравяте, че това не е датата на производство, а датата на първа регистрация

:nono: :nono: :nono:

shopaza написа:Иначе и по вин си излиза 94 набор.
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 03 Фев 2011, 4:58

TheKiller написа:
Хаос написа:все забравяте, че това не е датата на производство, а датата на първа регистрация

:nono: :nono: :nono:

shopaza написа:Иначе и по вин си излиза 94 набор.

Пичове просто не знаете историята на колата и много се бъркате... тука въпроса не е нито вина нито първа регситрация... много по-различно е...

Стига сме обсъждали темата... съветвам да се сложи катинара... достатъчно развалихме кефа на човека...
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25

Мнение от shopaza » 03 Фев 2011, 10:36

Няма бре споко.Та найстина стига обсъждахме датата.Работата я разбрах но няма да се откажа от колата и ще я карам.Иначе снощи я проверих в полицията и всичко вече било наред ми казаха и тнт.
Така вчера сложих новата придобивка а именно нови свещи БОШ иридиум платинум 4 полюсни и да ви кажа колата вече почти цялата 2-ра неси иска гумите и то от място като дам газ без да бия голяма чикия на съединителя.
Планът ми за тези дни ще е да оправя въздушния филтър да намеря гуфриран маркуч и да сложа панелния филтър та колата да тръгне като хората защото сега е с един смотан некъв спортен филтър YED с големина колкото юмрък и колата е като с астма в момента :kuku: немое да диша хаха .Също така ще гледам тези дни да оправя малко тоците защото ми се губят отзаде малко светлини и мигачите нещо отказаха от умрялата аларма :banghead: :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 03 Фев 2011, 10:50

shopaza написа:има шперец 2.39 мисля че беше
Сигурен ли си че е с това число ? Обикновенно слагат 3.23 и а на по ранните модели 3.70 ама 2.30 дори и на дизелите не слагат. По спомен моя на тдс-а беше 2.90
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shopaza » 03 Фев 2011, 14:21

в грешка сам бил това е било друго нещо. :oops: Но факт е че или се зашперва или си има шпер щото си върти и 2-те гуми отзаде
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 03 Фев 2011, 18:03

shopaza написа:в грешка сам бил това е било друго нещо. :oops: Но факт е че или се зашперва или си има шпер щото си върти и 2-те гуми отзаде

Няма шпер колега,гледях я ;) Преди имаше,но явно и това са пребали :bang:
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 03 Фев 2011, 18:17

shopaza написа:сега е с един смотан некъв спортен филтър YED с големина колкото юмрък и колата е като с астма в момента

Този филтър е там от преди 2006-та година,и съм 100% ситорен че никой досега не го е прал :kuku:
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shopaza » 03 Фев 2011, 19:09

S_h_e_f_a написа:
shopaza написа:сега е с един смотан некъв спортен филтър YED с големина колкото юмрък и колата е като с астма в момента

Този филтър е там от преди 2006-та година,и съм 100% ситорен че никой досега не го е прал :kuku:

като го изтъпах и изпопадаха сумати работи хаха :bang: Ба как може да има такива паласпури просто неми го побира акъла просто.Толкова време да не погледне нищо.Ааааа да те питам за някой неща ама дай на скайпа че да знам какво си правил ти та да знам как да го поправя :mhihi: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 03 Фев 2011, 22:48

Айде да ти е честита новата придобивка, много безаварийни километри :driving:
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shopaza » 04 Фев 2011, 2:36

alchohol написа:Айде да ти е честита новата придобивка, много безаварийни километри :driving:

чул та господ хахаха :mhihi: :bchug: :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shopaza » 10 Фев 2011, 0:47

Тези дни си чакам оригиналният маркуч от дросела до дебитомера и да си сложа оригиналната кутия и да изчистя малко там и после почвам лека полека по окачването да работя.Също така видях и разбрах че от единият колектор и по точно от снадката ми изпуска там и трябва да видя дали е стегната като хората но тези дни несам я карал и неми е останало време да погледна как е .Иначе установих че съединителя ме псува и си е почрти свършил още от какво съм си взел колата но нали несмея да я напъна :lol: Та доста работи избройх мисля че за сега стигат и в процес на работа ще има снимки :yes: :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 10 Фев 2011, 11:05

shopaza написа:Тези дни си чакам оригиналният маркуч от дросела до дебитомера и да си сложа оригиналната кутия и да изчистя малко там и после почвам лека полека по окачването да работя.Също така видях и разбрах че от единият колектор и по точно от снадката ми изпуска там и трябва да видя дали е стегната като хората но тези дни несам я карал и неми е останало време да погледна как е .Иначе установих че съединителя ме псува и си е почрти свършил още от какво съм си взел колата но нали несмея да я напъна :lol: Та доста работи избройх мисля че за сега стигат и в процес на работа ще има снимки :yes: :bchug:
Тоя маркуч го имам в пълно здраве. Купих го чисто нов преди 3г и малко след това го махнах понеже турбинирах колата и сложих силиконките. Ама щом си намерил вече ...

ПредишнаСледваща

Назад към E34