ULF модул (гласовите функции не работят ?!?)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vihar
- Потребител
-
- Кара: E39 525d 2003 Individual
ULF модул (гласовите функции не работят ?!?)
Здравейте колеги,
Имам ULF модул в колата, който работи перфектно (и с двата GSM, които са сдвоени с него), но гласовите му функции не работят. Прегледал съм обстойно Наръчниците за потребителя, наясно съм с начина за активация, избор на команди и т.н., но при мен гласовите функции не работят ...
Дали пък гласовата функция не трябва да се активира допълнително (да се отключи) с някой от софтуерите за програмиране?
Моля, ако някой колега има идея какъв е проблема, да помогне с информация.
Предварително благодаря!
Имам ULF модул в колата, който работи перфектно (и с двата GSM, които са сдвоени с него), но гласовите му функции не работят. Прегледал съм обстойно Наръчниците за потребителя, наясно съм с начина за активация, избор на команди и т.н., но при мен гласовите функции не работят ...
Дали пък гласовата функция не трябва да се активира допълнително (да се отключи) с някой от софтуерите за програмиране?
Моля, ако някой колега има идея какъв е проблема, да помогне с информация.
Предварително благодаря!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: ULF модул (гласовите функции не работят ?!?)
Ако ULF-а ти поддържа гласови команди, може да не са активирани. Най-лесно става с NavCoder.
Виж някой от Сф, който има платен NavCoder да ти ги пусне. Човекът, който знам че има и ще ти свърши работа е ivo1bg. Пиши му едно лично и се разберете да ти го отклчи
Виж някой от Сф, който има платен NavCoder да ти ги пусне. Човекът, който знам че има и ще ти свърши работа е ivo1bg. Пиши му едно лично и се разберете да ти го отклчи

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега, звънкай и ще "подвключим" Навкодер-а към колата, но нека да бъде извън работно време
.

здравейте колеги някой може ли да ми помогне как да си активирам блуутутана x5 e53 БЛАГОДАРЯ
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
afkin написа:здравейте колеги някой може ли да ми помогне как да си активирам блуутутана x5 e53 БЛАГОДАРЯ
Това е в Е39, но е същото и за Х5 http://www.youtube.com/watch?v=m9G0iZ2T ... re=related
- Vihar
- Потребител
-
- Кара: E39 525d 2003 Individual
Пресли, Иво - Благодаря за информацията.
Имам телефона на Иво и ще му звънна да се разберем!
Имам телефона на Иво и ще му звънна да се разберем!
6 мнения
• Страница 1 от 1