Мистерия, мистерия, мистерия!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- prozacc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 XI E60
- Мечтае да кара: Lincoln Navigator
Re: Мистерия, мистерия, мистерия!!!
Колеги, извинявам се че спамя тази тема, но бихте ли ми казали дали всички e39 са със сфери и ли само определени модели? По какво се познава? Харесъл съм няколко комбита, но ме е страх от тези сфери.
Защо турбо дизел, като може турбо бензин..?
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
prozacc написа:Колеги, извинявам се че спамя тази тема, но бихте ли ми казали дали всички e39 са със сфери и ли само определени модели? По какво се познава? Харесъл съм няколко комбита, но ме е страх от тези сфери.
...като погледнеш между задния калник и гумата и ще я видиш възглавницата , но да не те притеснява , понеже съм чувал , че някои колеги ги заменят с нормално окачване - амортисьор с пружина ! Мисля , че всички комбита са на въздух ?
- veigan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: M-paket
prozacc написа:Колеги, извинявам се че спамя тази тема, но бихте ли ми казали дали всички e39 са със сфери и ли само определени модели? По какво се познава? Харесъл съм няколко комбита, но ме е страх от тези сфери.
Колега ще прежалиш 600лв за две нови сфери, и няма да имаш проблем. Аз карам комби и съм страшно доволен. Е има малко недостатъци като леко скърцане от щората, но пък за сметка на това имаш багажник като спалня !
- veigan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: M-paket
Скоро сменях сфера,дори съм поръчал втора. При мен след като се спука едната ми изписа на борда ,че има проблем в окачването и колата клекна и от другата страна така ,че се изравни. Сферата се сменя много елементарно и бързо.
- prozacc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 XI E60
- Мечтае да кара: Lincoln Navigator
А говорите за някакво казанче с течност за тази система, то къде се намира. Ясно е, че ако няма нивомат няма да има такова казанче. Така май ще ми е по- лесно да разбера 

Защо турбо дизел, като може турбо бензин..?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
под сфера имат предвид въздушна възглавница а не буквално сфера от нивомат като на е38 примерно които са с хидравлична течност
Барай шишарката Минкеее ....
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2